Grattis världens bästa Nellie!

God kväll!
Jag vill börja att tillägna detta inlägg till mina going till lillasyster som fyller hela 1 år idag. Grattis Nelliepellie :)
Nu sitter jag här efter en lång torsdag och känner hur tröttheten kommer krypande. Jag borde ju verkligen hoppa i sängen nu, men jag är så sprallig samtidigt. Just nu känner jag mig så otroligt glad! Kom hem från skolan klockan nio efter att ha serverat mat på världens bästa skola (som vi för övrigt fruktar lite för att sluta från) med goaste klassen och möts av underbara människor här hemma som var här för att fira Nellies 1 års dag och fastnade genast vid middagsbordet. Just nu snurrar en massa saker i mitt huvud, och jag kände att jag bara va tvungen att skriva av mig lite. Det händer så mycket roligt nu, och jag vill egentligen bara stanna tiden och njuta! Men det ska jag verkligen gör nu. Carpe diem! Om en mindre än en månad ligger jag på beachen i Thailand, hur sjuk är inte den då? Jag längtar så jag håller på att spricka! Wiiie. Just det carpe diem var det :) Nej, nu ska jag ta mig själv till badrummet för att borsta tänder. Sov gott!
KÄRLEK
Ibland vill jag bara äta upp dig för att du är så go!

Laugh makes you happy



Blir jag verkligen 18?

Hej bloggeliblogg!
Nu sitter jag här helt slutkörd i huvudet efter denna dag. Det har varit en lång och händelserik dag. Framtidsmässa, inköp till vårt UF-företag, försök till plugg och en massa matlagning inför min middag imorgon. Sitter här och tänker på hur galet det är att jag faktiskt fyller arton år i övermorgon. Jag förstår det inte riktigt. Jag känner mig inte som arton år, och jag vet inte om jag vill göra det heller. Men, men nu ansluter jag i artonårsgänget iallafall. Någon måste ju vara sist med att fylla igen den lilla luckan, och det såg mina föräldrar så fint till att göra. Imorgon kommer bli en ganska fullspäckad dag igen, och förhoppningsvis en väldigt rolig dag/kväll/natt. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att få fira in min födelsedag dansande tillsammans med mina underbara vänner! Så, tack frö att ni finns ♥
Nu ska jag sova effektivt. Good night and sleep tight everybody!
Love

Go'natt

En söndag till har passerat och en vecka till har gått. En bra söndag med söndagsfrukost, lite småtrixande i staden, träning, en liten olycka på vägen hem, skumbad, firning av fars dag, ensam mamma söker final (grymmebra!!), en Karolina och allmänt mys :)
Nu ska jag hoppa ner i sängen och få mig några timmars sömn, vilket kan behövas. Men att vi har sovmorgon på måndagar gör det hela lite bättre.
Sleep tight

Knock you down

Shoo!
Galet hur fort en vecka kan gå egentligen. En hel veckas lov är passerat, ett väldigt bra lov är att tillägga. Och det slog mig häromdagen att det faktiskt va det sista riktiga höstlovet med. Det känns faktiskt lite sorgligt. Aldrig mera höstlov liksom. Men veckan har iallafall varit härligt fullspäckad med både vänner, party, flytt och kusiner.
Så, idag körde skolan igång igen med lite blandade känslor. Motivationen att sätta sig och plugga finns ju inte riktigt där än. Men det är ju så det brukar börja efter ett lov. Jaja, nog pratat om lov och skola. Vad händer annars? Jag sitter och lyssnar på en massa bra musik, och tänkte proppa min ipod med massa nytt idag :) Jag har kommit fram till att jag älskar filmmusik, då man kan koppla vissa låtar till vissa scener i filmer eller serier. Därför är min spellista just nu fylld med en massa musik från sex and the city the movie :)
Men nu ska jag kila ner och titta på Modeveckan i New York. Puss!

RSS 2.0