Tisdelitisdag

Shohoo :)
Tuesday it is, solen lyser och himlen är blå. Helgen har varit väldigt bra, och det bästa av allt är att det är ungefär en veckas helg till nu :) Söndagen bestod av D-sign, då vi tillverkade smycken hela dagen lång, åt tacos, tittade på gossip girl, ensam mamma söker, och åt en sjuuuukt god kladdkaka á la Victoria!
Dagens planer ser ut som såhär; nu blir det träning med min ko för hela slanten (skönt!), sen hem för att fortsätta att packa i flyttlådor och köra över grejer till den nya lägenheten och ikväll blir det umgänge med Christoffer. Fint, tatata :)
Carpe diem, puss!

Mysdag

Hej bloggen!
Är precis hemkommen efter en mysig dag som spenderats med min mami. Vi startade dagen med att åka till ikea, småhandlade lite där och åkte därefter till mio för att shoppa vidare till den nya lägenheten. Sen blev det en god lunch på café hamngatan i stan. Väldigt mysigt ställe för övrigt. För att fullfölja denna dagen besökte vi sedan chokladfestivalen. Choklad  i mitt hjärta säger jag bara! Det resulterade i en liten påse full med god choklad :)
Jag gillar dagar som dessa! Nu ska jag ta tag i kvällen och göra den minst lika bra som dagen. vilket jag inte tvivlar ett dugg på att den blir.
Kärlek

Höstloooov

Heeej alla glada!
Nu är det fredag, och inte vilken fredag som helst, utan den fredag vi sett fram emot i några veckor nu. En ledighet som vara i över en vecka framöver. I like :)
Jag startade mitt lov med att köpa med mig lite choklad och ett nytt nummer av cosmopolitan hem. Så, lite gott mellanmål, tända ljus och förkväll skulle jag sammanfatta min senaste timma med. Kvällen är än så länge lite oplanerad, så vi får se hur det slutar. Ha en fin kväll allihopa!
PUSS!
Bara för att denna ser så gaalet god ut :)

Revolution

Heeej bloggen!
Det va inte igår jag hoppade in här och skrev ett inlägg. Bloggen har helt enkelt hamnat lite i skuggan av resten av alla saker som händer hela tiden. Men nu fick jag plötsligt ett jättesug efter att skriva ett litet inlägg.
Livet flyter på och hösten kommer bara närmare, och idag insåg jag att nästan en tredjedel av hela trean snart har gått. Hjälp!
Min dag har varit väldigt skön måste jag säga. Startade med en välbehövlig sovmorgon, då en mangosmoothie med min kära mor stod på menyn för frukosten. Bra start på dagen! Sen bar det av till skolan för att hålla tal, och puuh va skönt det är att ha det gjort nu. Resten av dagen har jag skrivit om mitt cv, varit iväg och tränat, lagat en grymmegod middag tillsammans med min familj, myst framför the hills, och fixat iordning i mitt rum :) Och nu funderar jag faktiskt på att dra mig bort mot sängen, för att lägga mig innan klockan elva för en gångs skull.
Så, nu får vi se hur ofta jag kommer uppdatera här, men ibland är det skönt att bara skriva av sig lite. Men nu ska jag pallra mig till min säng, med nytvättade lakan, jum : )
PUSSS
Lycka Kärlek Glädje

RSS 2.0