Workie work

Halli hallå :)
Är precis hemkommen från jobbet som har kört igång nu. Känns lite konstigt att vara tillbaka , men ändå kul :) Dagens knepigaste kommentar måste ju ändå vara den då en man kom in och sa till mig " Men oj va söt du var. Hur gammal är du? Kan jag få köpa dig?" Eeeh. Visst, släng till mig en hundralapp så är jag din. Nej, usch, va e det för fråga liksom? En sak är säker; man träffar på en väldans massa roliga/konstiga/söta/läskiga/knepiga/härliga människor dagarna i ändå på jobbet.
Men dagen har flytit på bra, och nu känner jkag hur tröttheten börjar komma ikapp mig. Det blev en liten mellanlandning i lägenheten på vägen hem nu för att hämta lite galgar så jag kan börja hänga upp mina kläder i min garderob i huset. Men nu när jag har uppdaterat mig på blogg-och facebook fronten tror jag att jag ska pallra mig hem till mitt nya hem och pyssla lite i mitt rum.  Jag har förresten kommit på hur sjukt beroende jag är av västtrafiks reseplanerare. Den används minst två gånger om dagen! Tur är då att far min har en mobil som kan användas som minidator :)
Jag vet inte riktigt när vi tar med datorerna och bredbandet över till huset så jag kan använda de som vanligt. Men på ett sätt är det bra; jag slösar inte lika mycket tid framför datorn, yes!

peace and love



Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på kokos! Jummi :)

Flyttkartonger - mina bästa vänner

Okej, blogg.se har nog humörsvägningar idag. Mitt inlägg som skrev klockan 10.00 publicerades nu, haha. En grymt mysig dag nere vid kanalen med megagoda sallader och det bästa sällskapet gjorde min dag kanon!  Flytt har ju även stått på schemat för dagen så det blev en hel den packning idag. Men nu har vi flyttat över till huset, och det känns så bra det kan kännas. Nu ska jag fixa iordning i mitt rum och sen sova först natten i här :)

Ha en fin kväll, och puss på er  ♥

Happy birthday to you

Jag vill tillägna detta inlägg till min älskade vän Ida som fyller hela 18 år idag. Graaaaatttis! Det känns nästan lite overkligt. Första gången vi träffades var vi sju år, små pluttar som träffades på fritids, och nu är vi nästan vuxna. Hjälp! Sen första gången vi träffades har vi gjort nästan allt tillsammans. Elva år underbara år som vänner har vi bakom oss, och många fler ska det bli. Vi ska ju spela upp vårt IO-band på varandras bröllopp och läsa upp vår hemliga lista vi gjorde i sexan :) Dagens plan är att köpa en god take away lunch och sätta sig i solen på något mysigt ställe för att fira Ida. Jag hoppas att du får en grymt bra dag utöver födelsedagslunchen!

All kärlek till dig


Föralltid ♥

Go' natt

Tre inlägg på en kväll, det händer inte ofta här inte. Men bara för att jag satt så skönt i soffan och inte hade några andra måsten  kunde jag inte slita mina fingrar från min kära blogg. All stress som har varit börjar släppa från  mina axlar, och jag börjar inse att det faktiskt är sommarlov. Det var nog den soliga dagen och dagens jordgubbar som gjorde susen. Nu tänkte jag iallafall hoppa i sängen. Imån bitti ska jag åka och hämta min tapet, bara så ni vet. (oj, det rimmade till och med, haha)  Jaja, nu ska jag aktivera min tandborste :)

Good night and sleep tight


It wasn't lgic, it was love

  • And we were dressed from head to toe in love... the only label that never goes out of style.
  • It wasn't logic, it was love.
  • Some love stories aren't epic novels, some are short stories
    But, that doesn't make them any less filled with love
  • Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be.
  • Maybe some women aren't meant to be tamed. aybe they need to run free until they find someine just as wild to run with.


Jag ÄLSKAR Sex and the City filmen!


Just dance

Galet hur man kan koppla vissa låtar till speciella tillfällen, genom att bara höra låten känns det som att man helt plötsligt befinner sig i just den stunden då låten spelades. Just nu sitter jag och drömmer mig bort till en ljummen sommarnatt med en massa dans till grym musik med underbara människor.  Det är vad jag vill ha i sommar; massa såna kvällar!

Sommaren kan börja

Sooooommmmmarlov! :D
Jag kan inte ta in det i mitt huvud än, men det är faktiskt sommarlov, nu! 
En härlig avslutning med bilder, fika och Sp2b, avslutningen för hela skolan och en sommarlovslunch med mina flickor är vad denna underbara dag har bjudit på hittills. Nu bär det av hem till partyhuset number one där förparty med världens goaste klass väntar, för att sedan åka till saltholmen. Favorit i repris :)
Nu ska jag snart kila. Sommarkärlek till er  ♥

 

It's raining man...

whoo hallelujah, it's raining man..lalala
Sitter just nu och myser i min morgonrock och tittar på lite bilder samtidigt som regnet smattrar mot rutan. Inte det mest optimala sommarlovsvädret kanske, men men. Måste säga att det nästan känns som vi har fått sommarlov redan, även om vi inte får det officiellt förräns imån.  Gårdagen var iallafall väldigt lyckad. Först lite planerande om hulesärken inför trean. Jag säger bara, stackars ettor! ;) Sen utstädning av skåpen, lunch och in till stan. Därefter va det student för hela slanten. Först Emmas utspring och sen mottagning. Grattis grattis grattis älskade Emma! Jag har fortfarande inte riktigt fattat att du har tagit studenten!? Man blev helt lycklig av att se alla springa ut och skrika, och då kändes det extra bra att ha det framför sig. Ett år fram till dess är perfekt just nu. Mottagningen var trevlig, god mat, trevliga människor. Tack för det! 
Lite senare på kvällen bjöds det på en massa dans då jag begav mig till matildas place och träffade en massa sköningar. Vi hamnade i en lokal och dansade tills svetten rann i princip :) Grymt kul va det iallfalll. 
Oj, va tiden går. Nu ska jag klä på mig, äta lunch, för att sedan åka och se hulebäcks studentutsläpp. Ikväll blir det avslutning hos kusinerna med grillning hos de. Mys! 
Ha en bra dag kompisar, regna inte bort :) 




Wonderful


Aaaaah, jag är klar med min samhällsrapport  och mitt PM, hallelujah :D Mina sista inlämningsuppgifter för åsrkurs två är färdigskrivna och det känns helt ofattbart! Detta firades med en peerfekt mango och Ben and jerry's cheesecake brownie. Loove. För övrigt har jag haft en härlig dag med min underbara klass då klasskamp stod på schemat. Det spelar ingen roll att vi inte vann, vi är den bästa klassen ändå! SP2B in our ♥


It's a beautiful day

Det är rena sommarvärmen ute och klockan är över åtta. Galet härlig! Nu är det en ny vecka och även den näst sista veckan innan sommarlovet börjar. Denna dag rann iväg lika fort som den började känns det som. Helgen har iallfall varit grymt bra! Lördagen var vår lyckodag, och den startades upp med träning med karolina och anna. Sen bar det hem för att äta lite lunch och packa grejerna inför kvällen. Självklart utnyttjade Karolina och Olivia det fina vädret och låg och glassade i solen hela eftermiddagen. Därefter, hem och förhöja partyhumöret!
Kvällen började med lite bubbel och en grymt god middag á la Lina och en efterrätt som inte var att leka med, jummi. Kvällen bestod av skratt, en massa dans, bra musik, nya möten med goa människor, nedräkning på tolvslaget, häng på balkongen och en massa flum. En klockren kväll med andra ord! Precis som vi har sagt i två dagar nu; Vi vill ha kvällen igen! Det är en ganska härlig känsla att vara påväg hem strax innan fyra, höra fåglarna kvittra och se solen gå upp. Kändes lite halvt konstigt att gå och lägga sig när det va ljust ute, men det behövdes lite sömn där tror jag bestämt. 

Igår var det Mors dag, så grattis mamma! Dagen firades tillsammans med kusinerna och kvällen bjöd på en god middag hemma. Mamma, jag älskar dig! 

Nu ska jag ta och försöka fortsätta skriva lite på min samhällsrapport efter en liten paus. Så tjingpao på er :) 


RSS 2.0