Sommar och sol!

Hej gott folk!
Hoppas att ni har haft en skön vecka och inte längtat föör mycket efter ett nytt blogginlägg, haha :)
Jag kan sammanfatta den senaste veckan med ett enda ord: UNDERBAR.
Vädret, människorna, ställena, allt har varit kanon :)
Torsdagen spenderades ute i en båt i strålande sol, och bestod av god middag och femkanp :)
I fredags stod Lysekil på schemat, vilket va väldigt trevligt. Det blev sol och bad på klipporna, härligt.
På kvällen styrde vi bilen hemåt. Lördag besökte jag mamma och Axel Vallda Sandö ute på Särö där det även där blev en del sol och bad.
Sen på kvällen va det fikatime för mig, Ida, Sandra, Lina och Jens, Oscar som tittade förbi lite senare.
Att gå i linne och shorts klockan elva på kvällen utan att frysa, det kallar jag sommar.
Tidigt på söndag morgon styrde vi bilen mot Varberg där vi åt en mycket god frukost för att sedan fortsätta till Båstad.
Mötte upp några vänner till familjen som vi skulle bo med. Både söndagen och måndage bjöd på mycket god mat (något av det viktigaste, håller du med mig Karrolur?) bad i havet, promenader genom Båstad, en tripp till Halmstad och en massa sol :) Oj, sen va det redan tisdag och jag satt på bussen påväg up till min kära Ida, i Hindås.
Även där blev det sol och bad. Lite senare kom Oscar, Aron, Lina och Mattias upp för att spendera kvällen och natten med oss :) Det blev grill, harriba och nattabad. Trevligt värre.
Och nu sista dagen för detta inlägg, onsdag. Den dagen va kärlek. En bästa vän, sol (fortfarande), bad, prat (i massor), fruktsallad, god maat, och en lång cykeltur (1.2 mil för att vara exakt). Tack för den dagen älskling!
Om det inte är klart nog i texten så har jag iallafall haft en otroligt härlig vecka.
Nu ska jag kila iväg och träffa Idaho, vi ska köpa thaimat och sätta oss på något mysigt ställe yammi :)
Ha en bra kväll allihopa! Puussss

Sista dagen på jobbet

Hello people!
Jag har just kommit hem från min sista arbetsdag, mycket skönt :)
Förmiddagen spenderade jag med Idapida :) vi köpte varsin smoothie och en god liten aprikosypghurtochmandel-bar och satte oss på en gräsmatta i solen, det va härligt.
Jobbet började klockan tre. Kändes nästan lite sorgligt att gå därifrån, efter att ha varit där så mycket på sistone, men det kommer säkert bli att jag får rycka in nån mer gång i sommar. Men på ett sätt va det grymt härligt att gå därifrån och bara vara klar  med allt.
Imån bär det av till Brodalen, precis innan Lysekil, för att hälsa på några vänner till familjen. Så imån blir det god mat och en tur ut på havet :)
Sen på söndag åker jag med min lilla family till Båstad med några andra vänner, det blir nog trevligt det. Sen kommer jag hem på måndag kväll.
Men ni får ha ett par braiga dagar nu, så hörs vi. Ciaaooo

Hej hopp russinbit :)

Men tjaa!
Måste bara börja med att säga att igår va det biotime. Sex and the City va filmen, äntligen. Från att ha tänkt gå på premiären så blev det en månad senare, haha. Aja, den va iallafall sjuuuuukt bra. Åh, jag vill se den igen. Den ska få komma hem till mig så fort den kommer ut på dvd :)
Igår blev det även avsked av min fina Karolina. Lite sorgligt att vi ska vara ifrån varandra i en hel vecka, vi som knappt kan vara ifrån varandra en dag. Kommer sakna dig <3.

Idag va det jobb på schemat, med Dana. Dagen började med att vår chef hade försovit sig, vilket innebar att vi va tvugna att öppna själv, utan tillgång till kassorna. Så det blev till att säga till allt folk som väntade utanför att de fick betala med jämna pengar om de skulle handla. Folk strömmade in, och vi fick lösa det hela genom att skriva upp allt va de köpte för hand o lägga pengarna i en burk. Sen tjugo minuter senare kom Lotta, och dagen kunde rulla på som vanligt igen.
Strax innan vi skulle gå kom Lotta fram o gav Dana och mig varsin 100-lapp, för att hon tyckte vi hade skött oss så bra, hihi. Det tyckte vi va lite gulligt.
Oj, nu börjar morden i midsomer, det måste ses. Ha det fint! Pussohej

God kväll

Idag va en mysig dag, iallafall efter klockan tre :)
Igår myste jag med ida och karolina o va hemma vid tolv, halv sex va det dags att gå upp igen. Tråkigt trött va jag! Kände bara för att strunta i jobbet o ligga kvar i sängen, ta en lång söndagsfrukost o sätta på oc eller nåt, men nej nu skulle jag ut i regnet istället o sätta sig på en kall buss. Jobbet gick bra, kändes dock lite ovant efter att ha varit borta i över en vecka nu.
Men, men, jag ska iallafall jobba fram till onsdag, för den som vill veta. Sen blir det antagligen ledigt resten av sommaren :)
Kände att mina ögonlock va tunga som bly på bussen hem, men jag häll mig vaken.
Sen va det mys med min lilla familj. En lugn skön kväll, eftersom jag ska upp halv sex imån med.
Nu avslutar vi med en stor Grattis-hälsning till Biggan som fyller år idag! GRATTIS :D
Sov gott! (det ska iallafall jag göra) :*

Shoman

Gårdagen va lyckad i partyhuset nummer ett :D skoj att träffa alla!
Dagen spenderats med min Ida. Lagat god mat och bara haft en allmänt mysig IO dag :)
Nu ska jag snart ta och bege mig hem till henne igen för att se en film med Idaho and Karolajna, men först till mataffären för att köpa nåt gott att äta. Det är lite av grejen att ha något gott att äta till filmen, hihi. Kanske det kan bli en mango?
Dock får jag inte komma hem lika sent som igår eftersom min spårvagn går 06.20 imån. Jobb imån, det va ett tag sen nu.
Jaja, ha en bra kväll. <3

Oh it's friday

Tjabba, tjena hallå :)
Sitter vid datorn i mina blåa hotpants och min myströja och gör ingenting vettigt för tillfället. Denna förmiddag har jag bara tagit allt i snigeltakt, läst tiddningar, duschat länge, målat naglarna, gått runt i lägenheten o lysnnat på musik och ätit. Vädret är jobbigt, det växlar heela tiden. Ena stunden ösregnar det, sen kommer lite sol i ungefär tre sekunder, sen är det helt molnigt igen. Aja, det är inget att göra åt, man får vara inne och mysa istället.
Igår blev det fika på Condeco med Caroline (och Johanna som kom förbi med :) det va mysigt. Sen tog vi en liten sväng om i staden, och inom en timme hade Caroline hittat tre väskor och köpt alla tre. :D
Ikväll bjuds det på party hemma hos Oggy, det blir skoj!
Men nu ska jag ta och se ett OC-avsnitt, bara för att det va så länge sen. Det blir bra det, fint :)



Pictures from Hunnebohelgen

                    

Hjälp, kan nån stoppa dagarna?!

Shoo!
Torsdag (!). Jag får lite smått panik över hur snabbt detta sommarlovet går.
Jaja, det är inget att göra åt, bara att njuta av varenda dags ledighet :)
Vad händer idag då? först ska jag till min mor, sen borde jag försöka hitta en klipptid idag, och så ska jag träffa Caroline :) det va längesen.
Oj, vad jag fortfarande har resesajter i mitt huvud från igår kväll. Igår satt nämligen heal min familj och kollade resor till New York :D Den som hittade resan med bäst datum, minst väntetid, bäst flygbolag och så billig som möjligt vann. Jag vet inte vem som vann. Men pappa hittade en som vi antagligen ska boka nu i dagarna, wiiie :D
Jaja, nu ska jag dra på mig träningskläder och ta en lte joggingtur. Ha en kanondag allihopa! Puss&Kram, ses på stan :)


En kaka i ugnen :)

Heej Svej!
Nu va det längesen jag uppdaterade. Sitter i mitt "nybakatdoftande" vardagsrum. Vi har kommit in i en bakmani här idag. Svartvinbärskaka, kolakakor, havreflarn och kanelkakor är vad som har tillverkats nu under eftermiddagen :) vad gör man inte när det är mulet ute?

Helgen har varit underbar här uppe. Lina och Karolina kom upp i fredags morse och Johanna lite senare.
Oj, va mysigt o skoj vi hade det! Vääldigt mycket god mat har vi gjort, många turer till Konsum på våra kära cyklar och goa drinkar i solen :D
I lördags va det Kanaldagen, med lite jippo :) Dagen spenderade vi ute på bryggan med hembakade bullar och varsin Sanpelegrino i solen.
Sen blev det kvällen och vi gick ner till lilla city igen. Efter att ha spanat efter en John i grillen, flyttade vi på på oss, och fick Alexander och Jonathan som svansar efter oss xD
Kvällens härligaste människa; helt klart KALLE! En av de roligaste människorna jag träffat!  Å, Aratatatatamtam, aratatatatatam. :D
Stötte även ihop med en hel del hulebäckare under vårat tält, vilket va skoj.
Sen blev det lite Sex and the City i soffan innan vi begav oss till sängarna, vilket va vid fyra, hihi.

I söndags blev det lite mer Sex and the City, innan Lina och Johanna skulle hem.
Sen bar det av till Smögen för min och Karolinas del. Gosh va mycket seglarguys det va :)
Vi myste runt på bryggan i solen innan papi och axel kom med båten och hämtade oss.
Även fast vi inte blev alla sju i helgen så va det väldigt lyckat! Tack tjejor <3.

Igår hade alla seglare förflyttat sig till Hunnebostrand och partynivån va riktigt hög på bryggan i lilla Hunnebo! Nästa år hyr vi en segelbåt och åker med :D

Oj, det blev ett långt inlägg idag. Nu ska vi äta en god middag o sen kolla på morden i midsummer.
Sen vet jag inte riktigt när jag kommer tillbaka till Göteborg, men det blir nog imån eller på torsdag.

För övrigt så är nybkaat en utav de bästa lukterna jag vet! : )
Men ha nu en bra kväll, och om det är någon som känner för lite nybakat, kom upp till mig :)
Love/ Olivia

Hunnebostrand

Hej bloggen!
Just nu ligger jag i min säng uppe på mitt sommarställe och skriver. Det va egentligen meningen att jag skulle åka upp först imån, men det blev kris och panik tidigare ikväll, så jag och Renée fick slänga ner alla våra grejer och hoppa in i bilen och köra upp hit.
Far min hade fått kramp i halsen och kunde varken äta, prata eller svälja, så vi åkte upp med inställningen att vi kanske va tvugna att köra honom till sjukhuset. Men när vi kom upp hade allt ordnat sig och det va bra med honom igen.
Mysigt va det att komma upp iallafall, fruktsallad, nya coldplayskivan och Sex and the City-boxen hade pappa köpt :)
Nu ska jag ta o nana lite, för imån föriddag kommer mina girls upp till mig :D

Sleep tight.

Hej sjukling!

Nu är det så att jag har gått och blivit sjuk, så jag har verkligen inte haft någon ork till någonting idag. Just nu sitter jag faktiskt upp (!) i min säng, vilket jag inte gjort på länge, har bara kunnat ligga ner. Huvudvärk, feber, ont i magen, ingen kraft alls, det är ingen hit.
Så, vad har jag gjort idag? sovit, kollat på film, men mest bara legat, Usch! Nu vill jag bli frisk tills imån.

Igår träffade jag iallafall mina darlings Ida&Karolina o lagade mat, det va mycket gott och mysigt. Sen ringde Caroline från Cannes och va lite glad i hatten, det va skoj :D

Jag måste bli frisk nu, för på  fredag bär det av till Hunnebostrand med mina tjejor, wiie :D det ska bli kul!

Nu ska jag sätta mig och kolla på lite bilder eller nåt, för sova är jag inte sådär jättesugen på just nu.
Men sov så gott världen, puss!

oj, det va meningen att detta inlägget skulle komma upp igår, men det funkade inte att publicera då, strange. Bättre sent än aldrig, hihi.

Tjong!

God kväll!
Mätt och glad sitter jag här med ett leende på läpparna :) Mina små älsklingar Ida och Emma har precis tagit bussen hem till sig.
Vår kväll bestod av uppdateringar om varandras liv, en promenad i regnet, mycket gott att äta, och en film :) det va mys, jag älskar er, och längtar väldigt mycket tills augusti då vi ska göra hunnebo i år igen, haha.

Denna dagen har bjudit på mycket gott iochmed att jag var ledig idag, skönt. Karrolur sov över hos mig, vi åt nattamat i natt, det va gott. Sen gjorde vi en väldigt god frukost imorse, smoothie och allt. Köpte glass från Lejonet o björnen och tog en mysig liten tur i haga.

En väldigt bra dag hel enkelt, med mycket gott att äta! :)
Nu ska jag gå och lägga mig, för imån väntar jobbet igen. Sov gott godingar :*



vårt underbara tilltugg till filmen : )

KÄRLEK



Jag älskar dig så fruktansvärt mycket!
Alltid vi <3.

Söndag 6/7

Hej alla!
Slänger in ett litet inlägg innan jag ska dra mig. Igår bestod dagen av jobb. Mycket folk va det! Efter jobbet hade jag o Karolina vattenkrig o badade lite, ibland är vi fyra år, men jag gillar det :) man behöver faktiskt vara lite barnslig ibland!
På kvällen va jag på 18-års middag hos Emma, mycket trevligt. God mat, goa människor.
Imorse gjorde jag något gott, hihi. Jordgubbar med mjölk, i sängen med en bra bok :) det va mysigt, jag blev så sugen på jordgubbar med mjölk, somrigt!

Hoppas att ni har en bra dag för det ska iallafall jag ha (försöka).
Puss&Kram, skumbanan.


Brucean på distans

Hej hopp!
Ligger här i min säng och lyssnar på Bruce Springsteen-konserten med öppen balkong, man hör väldigt bra faktiskt :) Tittar man med kikare så är man nästan där, nästan :P
Jobbet gick bra, grymt mycket att göra och varmt bara, men bra väder=mycket folk. Lite stressigt där ett tag, men skoj!
Imån blir det ett morgonpass o sen hoppas jag på att kunna sola lite efter jobbet med Luren innan jag ska iväg till Emmas 18-års middag :)

Nej, nu ska jag ta o lägga huvudet på kudden o sova lite tror jag, somna till Bruce Springsteen live, det är inte fel det ;)

Mi lajki

Shoo :D
Fredag idag, redan (!) Vädret är underbart och jag ska snart iväg och jobba, vilket är lite segt.
Sov hos min älskade Karolina i torsdags så vi fick åka med Lotta till jobbet igår.
Sjukt varmt blev det att stå inne i affären. Men när klockans slog tre blev vi fria :) Vi tog oss en glass och gick bort o solade o badade :) helt underbart!
Sen åkte vi hem i en kokhet buss (det är något av det värsta jag vet; att sitta i en kokande buss typ) med våra goa scones.
På kvällen blev det grillning på K:s gård; mys, o sen lite film senare på kvällen.

Måste bara säga, gårdagens tre bästa namn; Torvald, Hebbe och Tsattan xD

Nu kom jag precis in från lite solning, och ska snart bege mig in till staden för att köpa en present till min kära vän.
Sen bär det av till jobbet, och är inte hemma förran vid elva, halv tolv.

Ha en bra dag people! Puss

Sunny Day

Idag är det sommar på riktigt :D fast jag har stått i kassan inne i en butik fram till klockan tre idag så kändes det ändå att det va väldigt hot ute, det gillar vi :) Fick dock lite panik, ville ju bara ut i solen o lägga mig på en klippa och bara njuta va sommaren. Aja, på vägen hem köpte jag lite goa grjejer, och begav mig till en stor härlig gräsmatta för att göra min kära mami lite sällskap där hon låg och solade. Det va galet skönt o ligga där i solen med en låda vindruvor och en bra bok i handen!
Jaja, nu är jag hemma, och ska bara få lite mat i magen, sen ska jag träffa min escorobitch ;), annars kallad Ida :) Det ska bli skoj,
Efter det styr jag mig själv hem till Karolina, för att sova där, mysigt.

Ha nu en härlig kväll, och njut utav vädret! Det är 36 grader utanför mitt fönster just nu :O Inte illa!

God kväll

Gäsp, nu somnar jag snart, hemkommen från ett kvällspass ute i askim. Min kära mor kom och hämtade mig iallafall, det va skönt :)
Annars har jobbet flytit på bra idag, mycket norrmän. En lajtner, gissa va det är? : )
Nej, det får bli ett kort inlägg, jag måste sova, för om sju timmar går min spårvagn, så det blir att gå upp om sex och en halv timma. Oj, det lät väldigt lite, nu får jag springa bort från datorn.

Sov så gott allihopa, godnattpuss på er.

Nu va det Juli!

Måste bara börja dagen med att säga GRATTIS TILL MIN KÄRA EMMA SOM FYLLER 18 IDAG! :D
Hoppas att du får en underbar dag <3.

Tisdag är dagen och solen lyser, äntligen :D Nu ska det bli sol i princip hela veckan ju, det gillar vi.
Jobbade i Askim igår till klockan tio, vilket faktiskt va ganska kul, men mestadels för att jag jobade med min Karrolur (som peppade mig till max när Olivias städfirma AB drog igång framåt kvällen, haha) Sen fick vi skjuts hem av en kille på thaimaten, mycket snällt. Men jag måste erkänna att jag va en aning skraj när jag satt helt själv i hans baksäte när Karolina hade gått av, hihi.
Idag blir det kvällspass igen, men denna gången med Dana. Och nu har vi äntligen fått ett schema för hur vi ska jobba denna vecka! Yees, typ två veckor för sent men ändå. Nu kan man äntligen börja planera ordentligt, tack.



Det är OK att vara en KO! <3

RSS 2.0