Fruity tuesday

Halli hallå!
Tisdag är dagen, men den börjar lida mot sitt slut. Back on track i skolan idag igen med ekonomi, svenska och naturkunsap. Efter skolan blev det en tripp till focus med johanna där vi shoppade en massa gott för 100 kronor,  jummi :)
För att klara av att plugga måste man ha något gott att äta till, så vi satsade stenhårt på tilltuggen idag. Visst är dte lättare att säga att man ska vara effektiv, och inte slösa massa tid på annat onödigt, men så gör man det ändå till slut?
Jaja, en del fick vi gjort iallafall, både hemma hos mig och i tvättstugan :) Kvällen har varit skön, och jag tror att det beror mycket på att vi har resursdag imorgon=ledigt!
Jag ska sova ut ordentligt, äta en lång frukost, och bara göra vad som faller mig in tänkte jag.
Nu måste jag brainstorma lite med mig själv och sätta tangenterna i rörelse för att få ihop min krönika.

Sov så gott alla godingar :*


Meegagod fruktsallad :)

Home home home

Shihoo :)
Hemma igen från en grym resa! Om jag skulle skriva om allt vi har gjort skulle detta inlägget bli flera meter långt känns det som. När jag tänker tillbaka på resan och tittar på bilderna blir jag redan nostalgisk. Att gå och lägga sig själv igår kändes nästan konstigt när vi har bott minst sex stycken tillsammans flera nätter i rad.
Resan gick finemang, vistelsen va galet kul och sällskapet va grymt :D
Idag har varit en vanlig dag tillbaka i lilla göteborg igen. Jag började dagen med en underbar frukost made by my mum. Egenpressad apelsinjuice, nybakade croissanter, egengjord musli, gott bröd och en massa pålägg, yuum :)
Träning, fika med christoffer, flytta över till pappa, söndagsmiddag och mamma mia filmen har också hunnits med. En väldigt  bra dag skulle jag vilha säga!
Nu ska jag hoppa i säng.

Love.


SP2B åker till Polen

Idag gäller det! Nu drar klass Sp2b till Polen i fem dagar :D Jag känner på mig att det kommer att bli en grym resa! Sällskapet kan man ju inte klaga på iallfall.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och gå igenom min resväska en extra gång. Om fyra och en halv timme lyfter planet som tar oss till Warsawa.
Ni får ha en kanonvecka ni som stannar kvar här hemma ni med. Nu lämnar vi Sverige för en stund :)

PUSS!


Sunday night

Heej på er :)
Och så va det söndag kväll igen, och helgen gick lika fort som vanligt. Gårdagen bjöd på en mycket bra dag och kväll, vädret va underbart, det va ju till och med varmt! En glass från lejonet och björnen i solen på avenyn, I like. Det kallar jag vår :) Okej, inte mera väderprat nu känner jag. Idag har jag varit med min kära familj och hälsat på mina kära kusiner i jönköping och spanat in deras nya hus som de precis flyttat in i, vilket var väldigt fint :) Tack för den dagen kussingarna mina.
Nu har jag precis skrivit klart min labbrapport och skickat in den till vår naturlärare, skönt att ha den ur världen.
Imorgon är det  sovmorgon, två lektioner, och sedan lite jobb med vår polen presentation efter skolan. Sen måste jag växla pengar, börja packa, för att sedan åka hem på middag hos pappa, renée pch nellie på kvällen. Det bir en del, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert på en hel del mer saker att göra. Det blir helt enkelt till att koppla på min effektiva sida imorgon känner jag.
Nu ska jag hoppa ner i sängen och se det andra avsnittet av the city :)

God natt ♥


It's a beatiful day

Shohoo :)
Oj va dålig uppdatering det har varit på några dagar här. Jag har inte riktigt haft tide, orken eller motivtionen. Men jag tror att ni överlevde ändå :)
Skolveckan är över, ekonomiprovet är över ( en stor lättnad ), det är helg och det är underbart väder! :)
Lördag, vilket innebär att det bara är tre enstaka dagar kvar till  att SP2B ger sig ut på nya äventyr, denna gången till Polen!  Wiie :D Inte för höga förväntningar, men jag hoppas på en Köpenhamnsrepris :)
Ska träffa Jonas om en stund och ta en fika, vilket ska bli kul. Men först kanske jag borde switcha om till riktiga kläder, istället för myskläder och tofflor.

Ha en fin dag allihopa, puss!




Unwritten

Hellu :)
Jag ääälskar dagens väder! okej, vi kunde skippat blåsten, men annars, lovely. Det är roligt hur vädret kan påverka så mångas humör egentligen. Inte överdrivet händelserik dag, en ekonomiredovisning avklarad, fått tillbaka en svenska analys, pratat om hjärtats funktion på naturen med emina. Efter skolan- hem för att göra ett gott mellanmål, vilket bestod av amerikanska pannkakor med hallon, banan och lite honung, yummie : )
Tränat har jag gjort idag med, vilket va väldigt skönt efter mitt långa träningsuppehåll. Jag gillar inte att inte få träna, usch. Men nu är jag back on track igen, here we go!
Har precis sett ännu ett avsnitt av The Hills. Beroende frågetecken, ja! Så nu måste jag läsa igenom ekonomin, inna  jag blir för trött. Marknadsföringsprov på fredag, med ett x antal sidor :/

Puss och kram ♥


Good night

Dagen har varit bra, och nu ska jag sova tänkte jag. Imorgon, ännu en tisdag, förhoppningsvis solig och jag hoppas på lite vårkänslor. Det ser lovande ut :) Sov gott mina käresta.

If you can't get someone out of your head.. maybe that someone is supposed to be there.



Livet leker

Sitter mätt och oerhört belåten efter en grymt god brunch innehållande amerikanske pannkakor med en massa frukt och bär :) Idag blev det både frukost imorse, och brunch nu lite senare. Jag älskar att äta, haha.
Det blev en trevlig kväll igår med, med tacos på menyn. Vi slängde ett öga på melodifestivalen också, innan vi åt den goda crème bruleen jens hade gjort. Cred till honom! Djurleken blev helt klart kvällens roligaste. Hem färden sen va inte så dålig den heller, då jag och Karolina stötte på världens sköningar. Jag tycker synd om de som satt på främre halvan av bussen. Allsången hördes över heela bussen. James är min nya förebild ;)
En väldigt rolig helg måste jag säga! :)


Våran lägenhet kom ut på bostadsmarkanden igår förresten. Måste säga att de gjorde väldigt fotograferingen bra :)

Vardagsrum

Matsal

Kök

Hall

Jag hjärta helgen

Heej alla goa!
Först av allt vill jag börja med att gratulera världens bästa Linnea på 18-års dagen (en dag i efterskott, men ändå) och tacka så mycket för den trevliga middagen igår! :) Sen vill jag säga grattis till Sandra som har fått jobb idag! Jag är superglad för din skull, grattis :D
Fredagskvällen blev mycket lyckad med middag hemma hos 18-åringen själv :) Maten va grymmegod och sällskapet va jättetrevligt. Några timmar senare när det va dags för de myndiga flickorna att gå ut, hamnade vi väldigt spontant på ett tåg påväg till Kållered, haha :D Inbjudna på party av Oscar va vi mer pepp än någonsin på tåget. Väl där träffade vi några kända ansikten, men mest okända människor. Ibland är resan till målet roligare än själva målet, som Karin Boye sa en gång i tiden, vilket jag tyckte stämde ganska bra in igår sista delen av kvällen. Men det va skoj ändå :)
Dagen idag började med en klippning hos en grymt bra frisör. Kände mig som en liten docka när jag gick därifrån med hellockigt hår :)
Sen har dagen spenderats på Ikea med ungefär halva Göteborg kändes det som, och lite besök på andra småställen på vägen hem. Nu är jag hemma, och helt slut i benen. En väldigt bra dag skulle jag vilja säga. Nu ska jag ta tag i mitt rum och fixa lite där, innan jag beger mig till bussen som ikväll går hem till Jens. Det blir en traditionell Yes-kväll ikväll (dock är inte yes helt fullständigt ikväll, vi saknar Ida) med middag, lite drinkar och förhoppningsvis många goa skratt!

Ha en fin kväll allihopa!
Pusshej

 
Hoppas att du hade en fin födelsedag min vän :)

Sunny Day

Onsdag, och sol idag :) Solen gjorde mig glad imorse, även om skolan startade lite väl hårt idag med världens samhällsuppgift som introducerades och börjades på. Efter matte, engelska och franska slutade vi för dagen och det bar av hemåt. Tog mig en lite tripp till biblioteket idag för att plugga till svenska provet som vi har imorgon. Måste säga att jag kan koncentrera mig mycket bättre där, hur tråkigt det än är att läsa om de  litterära epokerna.
Nu ska jag äta mango med varma hallon på, och prata av mig lite med min londontjej Ida! :)

PUSS!

I brist på rubrik- tisdag

Go kväll! :)
Kort och skön dag idag, det gillas :) Efter skolan idag va det dags för Karolina, Olivia, Lina och Johanna att smaka på den nya magnum glassen, och för alla er som inte har smakat den än, gör det! Den va mer än god, dock lite liten kanske, men galet god :)
Träffade på Alma idag påväg till körskolan, lycka! Jag saknar våra kvällar, promenader, fikor och umgänge väldigt mycket, bättring på den fronten. En annan glad överraskning som väntade mig när jag kom hem lite senare idag var att en ny mac book har flyttat in hos oss :) Mamma slog till på en till idag bara sådär, så nu har vi två fina små mac bookar hemma.
Tänkte avsluta detta inlägg med ett dagens citat idag, vilket idag får bli: "Det är lätt att vara efterklok"

Smack


tingelingtingeling

Hej hoe :)
Idag har jag:  lett stretch och styrka på vår egna idrottslektion med karolina och emelie, ätit kycklingbullar och falafel (hulebäcksspecialtet?) varit på coop, ätit lunch två gånger, bokat klipptid, hjälpt till med tvätten, bytt lakan i min säng, halvt packat upp mina väskor, tittat på the hills, lagat middag och pratat med sandra :)
Tänkte uträtta lite andra smågrejer, men regnet som kom så plötsligt förut idag stoppade mig. Det får blir imorgon istället.
Detta måste ha varit ett väldigt intressant inlägg, men just nu har jag inget mer att säga än att jag ska sätta en deadline till mig själv på hur länge jag får va inne på facebook resten av denna kvällen ;) vilket inte får bli länge!

Hoppas ni ar haft en fin dag!
Tjingeling

Sunday

God kväll kära vänner :)
Trots min lilla förkyling som inte verka vilja försvinnna så har det varit en väldigt bra dag. Mycket gott har jag fått i mig. Det är lite roligt hur en film kan bli så mycket bättre om man bara har något gott att äta till, som mango :)
Jag såg en bra film med mamma ikväll, väldigt tänkvärd. Helt plötsligt började hjärnan jobba, och jag tänkte efter på hur mycket energi man egentligen lägger på att klaga och trycka på allt negativt. Okej, ibland behöver man faktiskt klaga och vara lite negativ, men man hade ju helt klart kunnat trappa ner på det.
Nu borde jag ta itu med alla mina väskor som står i mitt rum, uppackning, jippi :)

Sov gott :*



myspys i sängen

Heej hopp!
Jag har gått och blivit sjuks igen, efter att min förkylning bröt ut rejält igår :/ Därför har jag tvingats stanna hemma i min säng idag. Dagen har spenderats med att sova, lysnna på musik, the hills, life of ryan, sex and the city och en massa god frukt! Att pappa kom hem med en megastor mango va nog dagens lycka hitills :)
Att det är så grått och tråkigt väder idag passar  mig perfekt, känner inte paniken  över att jag måste gå ut då. Annrs får våren gärna komma nu!


Hur söta är inte de på en skala 1-10?

More than words

Och så va det kväll åter igen. My day: skola, fika med sandra, ida och karolina,  och sen anställningsintervjun. Det gick bra, och det kändes bra, men väldigt seriöst. Det va en del lite kluriga frågor och situationer att sätta sig in i. Jag har lite blandade tankar och känslor kring detta, men det blir nog bra. Jag fick inte reda på om de vill anställa mig idag, utan hon skulle ringa. Men det va en del andra intervjuer inbokade såg jag när jag tjuvkikade i hennes kalender, så det är nog lite konkurrens där. Så, vi får se hur det går :)
Just nu spenderar jag tid genom att lyssna på massa goa låtar, vad skulle jag göra utan min kära ipod och min dockningsstation?
Det va allt jag hade att säga för idag.

Sov gott på er :*


Bon nuit

Helloo :)
Det blev en lång dag ifrån hemmet idag. Kom hem för en halvtimme sen ungefär, efter att ha fixat och trixat med friskis passet (som jag och karolina ska leda i skolan på måndag) hemma hos Karolina. Dagen bestod för övrigt av skola, ekonomi, svenska och natur, sen mötte jag upp min mamma för att få mina slutbetyg från nian kopierade, peppade caroline att köpa ett par gaalet snygga skor, och sen bar det hem till karolina, där vi btw gjorde en vääldigt god kladdkaka, jammi :) Det tog längre tid än vad vi trodde att komma på lämpliga, inte för svåra rörelser, välja musik och bestämma låtlängder men det blir nog bra tror jag :) Lite övning på det bara så sitter det fint.
Nu tänkte jag ta och  borsta mina taggar ich sedan läsa igenom engelskaläxan innan jag slockar för dagen.
Hoppas att ni har haft en bra dag!

Puss ♥


Yeey, here we go :)


Happiness

Helt klart dagens mest glädjande samtal: Jag vill väldigt gärna att du kommer på anställningsintervju på condeco i veckan :D Wiiie!


Mondelimåndag

Dancing in the moonlight fyller mitt rum just nu, I love it :D Jag blir glad så fort jag hör den låten! Idag är en väligt bra dag. Dagen startade med en låång sovmorgon, gympa och sedan lite engelska. Efter skolan blev det en liten snabb tripp in till stan för att uträtta några små ärenden. 
Tänkte ta mig en snabbtitt in facebook för en liten stund sen då jag möts av 58 nya händelser :O det är nog rekord hitills.


En av mina absoluta favoritlåtar :)


Nattinatti

Ville bara flika in med ett litet kvällsinlägg här. En lugn och skön dag idag, det behövdes efter denna helgen känner jag :)
Nu tänkte jag switcha om till myskläder, och göra mig en kopp te innan jag kryper ner i sängen.

Sov gott : )


Söndagdenförstamars

Oj, nu är det redan söndag och vår efterlängtade partyhelg börjar lida mot sitt slut. Gårdagen blev väldigt lyckad. Dagen började bra med wellness mässan med mami, och därefter en tripp in till staden. Det blev lite shopping på Fanny Michel (underbar affär!) och även en klänning som fick följa med mig hem. Väl hemma va det snabbt in i duschen, och äta lute middag. Sen anlände min lilla Lur, och därefter grabbarna boys (oscar och richard).
Efter en liten springtur (surprise) till bussen va vi på väg till Matilda och Carro U:s 18-års party! Vi träffade på en av Göteborgs skönaste kille, som gjorde oss lite sällskap på bussen.  
Kvällen va grymt kul. Det bjöds på en massa bra musik, DANS, skratt och roliga kort. Däremot kunde den slutat bättre, men jag säger som Karolina, livet går vidare. 

Jag vill iallfall tacka alla underbara människor som var med igår. Kärlek till er.


RSS 2.0