Tjugoåttondeapril

Precis hemkommen och är grymt trött i benen och i fötterna för tillfället. Att gå med platta balerinaskor en hel dag tär på fötterna. Just nu hade ett fotbad inte suttit helt fel :) Dagen har varit väldigt skön. Startade dagen med engelska nationella uppsatsskrivning, för att sedan ha ekonomilektion. Därefter hade vi två frivilliga lektioner, och vem gör inte något roligare än att sitta kvar i ksolan när det är frivilliga lektioner närsolnen skiner ute? :) Iallafall åkte jag, b1 och b2 in till staden för att köpa oss en mangosmoothie och ta en rejäl runda på stan. Jag tror halva stan hörde oss där ett tag när vi va inne i vår flumperiod!
Efter stan tog jag spårvagnen hem tilll mor min för en pratstund och för att hämta lite småsaker. Sen hem till pappa för att mellanlanda några minuter innan jag va på språng igen. Denna gången påväg till restaurang för att äta middag. Det blidde en restaurang på mMagasinsgatan. Mycket god mat och mysig miljö. Att gå ut och äta på vardagarna är väldigt mysigt egentligen, det borde man göra oftare :)
Sen tog vi en promenix hem, och nu sitter jag här för att uppdatera mig om vad som hänt på internet idag, hihi :)

Puss på er!


Söndag kväll

God kväll
Helgen börjar lida mot sitt slut, och den har varit vääldigt härlig! En liten resumé kommer här. I fredags startade vi helgen med en fika på franks uteservering efter skolan. Kvällen spenderades i billdal vid havet framför en brasa med massa filtar, mashmallows, grillade bananer med choklad i, bra musik och trevligt sällskap. Grymt mysigt! Kändes som att sommaren inte var långt bort alls. Tack för den mysiga kvällen tjejor :)
Lördagen; rena rama sommarvärmen, så det blev till att ta emd ipoden, senaste numret av veckorevyn och lägga sig på en filt i solen. Jag njöt av varenda sekund. På kvällen blidde det umgänge med en massa goingar, först hemma hos Ida en snabbis, sen nere på stan för en kvällsfika, och sen hem till Ida igen. Ni är grymma :)
Idag har jag spenderat jag vet inte hur många timmar i köket med la familia. Det blev storsatsning på både frukost, lunch, bak och middag. Så god mat, det har jag ätit mycket av idag. Annars jar dagen bjudit på impuls, och jag har mest tagit det lugnt vilket va väldigt härligt.

Denna veckan är tre dagar lång för mig eftersom vi är lediga imorgn och på fredag. Tack så mycket för den :)

                En del av helgen :)

Vårkänslor

Heej bloggen :)
De senaste dagarna har varit underbara. Dels för att vi inte har haft något plugg, så kvällarna har varit helt fria och dels för vädret. Vem blir inte glad av det fina vädret liksom?
Gårdagen bjöd på ett grymt roligt aerobicpass, mer sånt :) Sen blev det Ben and Jerry's-mys och sex and the city på kvällen med K ♥
Dagen i skolan va kort och skön, så det blev en runda på stan efter skolan. Jag kom hem med en klänning och en kjol :) Sen va det hem, äta några nygräddade pannkakor, och sen iväg till träning igen. Så himla skönt att komma hem och känna att man är helt matt i kroppen, tagit ut sig rejält på träningen,  ätit en god middag och tagit en lång dusch. Mm!
Nu har jag precis avslutat ett samtal med min älskade Ida, och tänkte faktiskt säga god natt nu. Men ett the hills avsnitt innan jag somnar får det nog bli.

Natti natti


GALET GOD!

Friends

Nu va det dags att krypa ner i sängen igen. Man kan se en rödtråd i mina blogginlägg under den senaste tiden; nästan alltid innan jag precis ska gå och lägga mig. Hm? Skönt att få naturkunskapprovet ur världen idag. Det va inte lite jobbigt det provet! Men nu är det gjort, och denna veckan är förvånansvärt lugn. Jag kan inte komma ihåg sist vi inte hade en läxa till dagen därpå. Jag ska njuta till max! Hoppas ni har haft en bra dag!
Som avslutande ord på detta korta inlägg vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner. Tack för att ni är ni ♥

BIG LOVE


Gääsp

God kväll/natt :)
Denna dagen håller på att övergå till en ny vecka, vilket den gjorde precis nu. Hej måndag vecka 17.
Helgen har varit väldigt härlig. Gårdagen spenderade jag i staden med Emma, trevligt värre. Vi hittade galet mycket fina klänningar och fantiserade om vad vi skulle köpa om vi hade en aning mer pengar på kortet :)
Kvällen bjöd på grillning ute i Hällseåker hemma hos Caroline.  Cred till grillningen, och mys på hög nivå.
Denna dagen då, har varit en väldigt skön dag den med. Söndagar är en dag för mig då man inte behöver ha så mycket planerat egentligen, utan bara göra vad som faller en in. Jag har iallfall ätit en massa god rawfood mat, solat lite under den korta stund solen va framme och det inte blåste, varit ute och sprungit med min ipod, packat, fluttat över till pappa, checkat vårat nya hus som snart är klart, träffat min snuffa till lillasyster, ätit en god söndagsmiddag, tittat på gossip girl, pluggat naturkunskap, sett söndagsparty med filip och fredrik. Ja, jag tror jag fick med en del där iallafall :)
Men nu ska jag hoppa i sängen, tiden gick väldans fort ikväll. Men vi har sovmorgon imån, vilket betyder att jag kan gå upp halv tio imån. Lovely :)

Sov gott.



Heeeelg

Shooshoo! 
Nu är mitt humör på topp! Det är helg, underbart väder, jag har ätit en massa gott till middag, jag har två och en halv lediga dagar framför mig, och allt bara är bra helt enkelt :)
Skoldagen va väldigt skön, trots att vi hade prov i matte och ekonomi idag. Efter att ekonomiprovet/förhöret va över fick vi en och en halv timmes håltimma som vi spenderade ute i solen. Och det va inte bara lite varmt, utan det stekte på som bara den! Där satt vi och myste och smidde lite planer inför en snar framtid :) Efter den goa stunden va det dans som gällde, så vi fick dansa av oss lite innan helgen startade. Väl hemkommen väntade en galet god middag med min familj, bestående av både förrrätt, varmrätt och efterrätt. Yummie. 
Nu tänkte jag göra mig klar för att kila iväg till spåvagnen. Det blir en kväll tillsammans med Ida, Karolina och Matilda :) Vi börjar med en fika på en uteservering i stan. 
Ha nu en dunderbra kväll.

Olivia. 




Kärleksonsdag

Helloo everybody!
Oj, vilken dålig uppdatering det har vrit på min lilla blogg den senaste tiden. Jag har inte riktigt haft lusten för att skriva. Men ikväll tänkte jag slänga in ett litet inlägg. Kan ju börja med att säga att mitt lov har varit väldigt underbart, iallfall sista hälften av lovet, då jag frisknade till och kunde njuta av det härliga vädret :) Nu vill vi ha fortsatt soligt väder och varma dagar!
Idag var det kärleksdag på hulebäck, we like it. Såg precis inslaget svt gjorde om kärleksdagarna på tv. Dock fick vi inte uppleva den så mycket som vi ville, eftersom vi hade prov och lektioner att gå till. Men vi får ta igen det imorgon :)
Annars har dagen bestått av dans, matte, ett jobbigt engelskaprov á la ann knapman, french, träning och god mat :)
Nu tänkte jag hoppa i sängen om jag ska orka upp imån. Startar dagen med en redovisning imån bitti, yes.
Ett ganska ointressant inlägg kanske, jag ska bättra mig :)

Pussar och kärlek! ♥

Jag lever

Heej världen! 
Oj vad jag har varit borta den senaste veckan. Jag drabbades av den hemska influensan för en vecka sen, och är inte på bättringsvägen förrän nu. Min helg va bland det värsta jag har varit med om på länge, usch. Jag tror att jag lyckades få alla symptom man kan få, allt från feber till extrem huvudvärk, till magont. Sett mig själv svimma har jag till och med gjort. Nej, nu vill jag bara bli helt frisk och kunna njuta av mitt lov på riktigt. Nu är jag trött på min säng. Så jag börjar med att försöka ta mig till carolines place ikväll för lite god mat med mina vänner. Det blir nog bra :) 

Puss på er!



RSS 2.0