Första advent

Hej bloggen!
Sitter i mitt kök och doppar pepparkaka i julte, väldigt gott måste jag säga :) Förlåt för dålig uppdatering denna helg, men igår va en hektisk dag. Mycket förberedelser inför kvällen. En väldigt rolig kväll måste jag säga, även om en del saker kom lite oväntat, mendet ingår. Tack till alla er som va där och gjorde kvällen :D Minnesvärt!
Klockan kvart i fyra kunde jag och karolina äntligen gå och lägga oss efter att ha gjort en grovstädning i lokalen. Att krypa ner i sängen va nog det skönaste på länge, lägga huvudet på kudden, under täcket, utan skor (!) :)
Efter en natts skön sömn va det dags för städning igen. Men först en liten adventsfrukost, mysmys.
Oj, va det va grisigt med alla burkar, flaskor insmetade i grädde, fyllda med fimpar och lite annat smått och gott. Vi kände oss som rena uteliggarna när vi stod och sorterade alla säckar. Till slut blev vi klara och vi kunde åka hem och ta en välförtjänt dusch, mycket skönt!
Dagen har varit väldigt lugn, lite tv-tittande, fika, mys med lilla bebisen och lite söndagsgöror. Nu ska jag börja göra mig iordning för natten. Imån är en ny dag med nya möjligheter som man brukar säga. Sov gott :*

Freeeedag

Fredag, fredag, fredag, lika härligt varje vecka! :) Det blev en lång dag utaför hemmet idag, borta från sju till sju. Just nu sitter jag i soffan under en filt med myskläder och tittar på idol. Väldigt bra denna veckan tycker jag, det va längesen jag såg ett helt program när jag tänker efter. Kände att jag verkligen behövde denna härliga hemmakvällen för att bara ta det lugnt. Imorgon händer mycket skoj, så det är upladdning ikväll. Oj, nu börjar idol igen, tjing!

 goosigt :)

White christmas

Heej mina friends!
Idag har varit en ledig dag från skolan, mycket skönt :) Dagen började med frukost i sängen, lite sex and the city, enligt mig den perfekta starten på en dag :) gjorde klart matteläxan och hoppade sedan in i duschen. sen bar det av till mölndals sjukhus för att hälsa på den lilla bebisen, denna gången med karolina som sällskap :) Jag tror att den lilla tjejen blir sötare och sötare för varje dag som går. I övermorgon kan jag gosa med henne hur mycket jag vill, då kommer hon hem :)
Efter besöket på BB åkte vi till ica för att handla lite inför lördagen. Jag tycker att det gick väldigt bra för oss!
En tripp in till stan blev det med, på klännings och skojakt. När jag och mina kära ko skiljts åt mötte jag upp emma i stan. Vi va förberedda för att gå på julshoppingen i arkaden där det skulle bjudas på julmusik, lite tilltugg, julstämning och julshopping. Det visade sig visst att vi va nästan en timme för tidiga, oopsi. Vi tog oss till condeco där det blev lite mat/fika :) Nu ligger jag hemma i min säng och lyssnar på en julskiva som vi fick i vår lilla presentpåse från arkaden, hihi. Det va väldigt mysigt, och julstämningen hade de faktiskt lycktas bra med : )
Dags att switcha om till nattdressen nu. Sov gott allihopa. Pusselipuss



Bebislycka

Idag är en mycket speciell dag! En bebis har fötts, närmare bestämt en lillasyster, till mig! :D
När pappa kom in till mig vid tolv igår natt och berättade att det va dags att åka till sjukhuset för att vattnet hade gått, trodde jag inte mina öron. Minst fem gånger sa jag "nej, du skojar?!". Svårt att sova denna natten- jaaaa! Men när pappa ringde klockan fem imorse och berättade att en liten tjej hade fötts började det gå upp för mig.
Hela denna dag har jag haft vår lilla bebis i tankarna och när skolan äntligen va slut kom pappa hem och hämtade mig och axel för att åka till sjukhuset och hälsa på henne.
Känslan när vi va där är  helt obeskrivig. En sån liten minimänniska som jag nu ska få leva med varje dag. Underbart!
Jag kan inte säga annat än att jag är lycklig.  I två timmar va vi på sjukhuset och muste på, och jag håller på att sprängas av längtan tills hon får komma hem.
Jag är storasyster igen, vilket jag är sååå glad för! iihhhhh.
Kamerorna va aktiva vid besöket, och självklart lägger jag upp lite bilder :)


   

Effektiva dagen

Hej på er!
Min dag  idag har innehållt skola, plugg och träning. En ganska hård start på denna tisdag fick vi då vi kom till skolan och fick ett "läxförhör" på minst tio sidor bokföring. Det skulle jag mer kalla prov, menmen. Två härliga timmar satt vi med detta. Jaja, sen var det svenska och sen slutade vi för dagen :)  nu sitter jag här i mina myskläder precis utkommen från duschen och har inget plugg kvar att göra ikväll, vilket betyder att jag är helt ledig ikväll :D hm, vad ska jag hitta på? jag tror att det får bli en bra film under täcket med något gott tilltugg :) Och så måste jag lova mig själv att gå och lägga mig tidigare. Det håller inte riktigt att gå och lägga sig vid halv tolv och gå uppklockan halv sju. Nej, ikväll ska det bli tidigare. Jag önskar mig själv lycka till :) Ha en go kväll folket. Pusspuss


 I like this picture :)

Måste man ha en rubrik?

Snö, snö, snö idag :) Jag gillar det! det skapar den goa vintermyskänslan :) Bara en månad kvar till julafton nu med, *längtar*  :)
Ett miljöombyte blev det idag eftersom det va dags att packa väskorna och komma över till pappa efter två veckor hos mamma. Jag är helt förvånad över mig själv att jag lyckas ta med mig så mycket grejer. varaenda gång. För varje gång så blir det både tyngre och fler väskor. Konstigt.
Nu ska jag ta tag i mitt plugg för en stund. Jag känner att jag är väldigt efterlängtad av min ekonomibok, oj nu ropar han på mig. Tjing!

All I want for christmas


I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
And I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree

I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you



Tjugotredjenovember

Bjuder på en liten lista idag, för att sammanfatta min dag som kommer :)

 

Humör: prima ballerina
Gjort: ätit en lååång frukost och bara gått runt och myst hitills.
Planer: åka in till stan för en fika med sandra, ida och karolina, promenad, gossip girl och plugg.
Ser på: det fina vädret

Lyssnar på: idol som är på tv:n för tillfället
Läser: mina tangenter, haha
Dricker: te

Äter: inte någonting för tillfället, surprising
Bästa: att det fortfarande är helg
Sämsta: måste pluggapluggaplugga idag inför prov imån.
Väder: Underbart! Soligt och kallt.

Hoppas ni får en bra dag. Puss puss

Fredag, lördag och söndag

God kväll min kära blogg! :)
Förlåt för dålig uppdatering. Jag har inte befunnit mig mycket hemma sen i fredags morse. Vad hände då i fredags? Jo, middag hemma hos emelie va det som gällde. Mycket god mat, mys framför idol med våra älskade muffins, ett grymt kul ordförklaringsspel lite in på småtimmarna, och mamma mia filmen innan vi somnade gott :) Tack för kvällen/natten/morgonen!
Lördagen spenderades med Ida. Det blev en promenad ner till stan för att kika lite i affärer, och det resulterade i varsin klänning och lite annat smått och gott :) Efter vårat stanbesök tog vi vagnen hem. Väl hemma stod middagen klar för min mors middagsgäster som sedan kom. Väldigt god mat och mycket skratt. Jag diggar mammas kompisar ;)
Efter middagen tog jag mig hem till Ida. Det blev riktigt io-mys, med film, fruktsallad, lussebullar och julmust, jammi. En riktig myskväll med älsklingen min.
Jag blev hemskjutsad på ett lite roligt sätt måste jag säga. Min goa bror kom med cykeln förbi och skjutsade mig hela vägen hem, tack :)
Nu ska jag ta och lägga huvudet på kudden och sova, jag är tröött nu. Sov gott världen!

The snow is falling

2008. November. 20. Torsdag. Bara en månad kvar, sen sitter vi och har jullov helt plötsligt :) Det ska vi nog klara av!
Min dag har innehållit skola, bakning, top model final, träning och good mat :)
Vet ni vad? Första snön har kommit. Tittade ut genom fönstret förut och såg vita små flingor falla. Mysigt :) bara det inte resulterar i slask, för det gillar vi inte. Men snö är mys!
Pusspuss

Buffertday

Ledig dag idag, underbart! Min dag har innehållit träning och ida :) Efter träningen kom idalove hem till mig, vi kombinerade mys och dans. härlig mix tycker jag! har precis tittat på bonde söker fru, och är jättespänd inför nästa vecka, haha :)
Måste bara nämna att jag såg det sista sex and the city avsnittet igår, gaaah va bra det va! jag grät kan jag ju säga. Nu måste jag gå tillbaka och titta på de gamla avsnitten. Här ska det inte få ta slut inte :)
Hoppas ni har haft en bra dag :)



Älskar bilden, och skulle mycket väl kunna tänka mig att vara där just nu :)

Rainy day

Heej hopp!
Sen uppdatering idag. Det har varit en datorfri dag  för mig idag. Ingen dator förrän nu, men nu va jag faktiskt tvungen att komma till den lite, haha. Jag har kommit på att jag blir så mycket mer effektiv utan en dator i min närhet, fast det funkar ju inte att vara utan den ändå. Helt galet vad beroende man är.
Dagen då, känner nästan att det blir tjatigt att höra om alla min bra dagar, men just nu känns allt ovanligt bra. Allt bara goes with the flow just nu :) Idag har förresten vår kära skola förvandlats till en partyskola för en stund. Grym musik speladdes högt, och stämningen va go. Jag har varit duktig idag och gjort klart hela min matteläxa som är tills på fredag idag, tre dagar innan, tre hela sidor. Till slut va det nästan lite roligt. I know, jag är lite mobbad, men ibland får jag en liten kick av att få rätt när jag räknar matte :)
Imån är det ledigt igen, lovely. Jag hjärta buffertdagar! Tänkte börja min dag med lite sovmorgon, o sen träning. Sen får jag se vad som händer, ska förhoppningsvis träffa min älsklingsflicka, Ida :) Jag behöver iallafall inte sitta och plugga hela dagen, eftersom det inte finns något att plugga på denna veckan. Lovely.
Ååh, nu kom jag på vad jag måste göra. Jag har sparat det sista avsnittet på sjätte säsongen i sex and the city tills nu, jag vill verkligen inte att det ska ta slut. Inte för att jag har sett hela boxen än, jag har hoppat lite. Men ikväll ska jag ta och se det. Det blir till att mysa till det lite i rummet, och njuta av den underbara serien :)
Sov nu så gott människor! Puss&Kram
/Olivia

Monday it is

Heej mina kära läsare! :)
Ny vecka, igen :) Skön dag idag, förutom en liten jobbig start på dagen.. då jag skulle till skolan visade det sig vara stopp i spårvagnstrafiken, vilket gjorde att jag missade min buss. Detta innebar att jag hade trettio hela minuter att döda på korsvägen innan nästa buss kom. Jaja, det är sådant som händer.  Efter skolan åkte jag och Karolina hem till mig. Storsatsning på mellanmålet, som vanligt. Det blev mys framför top model med allt vårt goda :)
Sen har resten av kvällen ägnats åt planering och annat skoj, jag tycker vi va grymma :) En god middag med min familj och min älskade vän, kan det bli bättre? :) Nu har jag släppt av min ko på redbergs. Det blev umgänge från 10.00 till 22.00 (nästan) I like it :)
Jag är helt förvånad att vi har så lite att plugga denna veckan som vi har. Så grymt skönt, och på onsdag väntar en ledig dag, wiiie :D  God kväll amigos


Sommar, kärlek och saknad!





Keep smiling

Tjoflöjt :)
Väldigt skön dag idag måste jag säga. Lång sovmorgon imorse och en stor brunch framför en film :) Det blev en liten tripp förbi Filippa K utförsäljningen lite senare, dock hittade jag inget, så jag begav mig till friskis för att träna av mig lite, i like pulspass :) Vad är då skönare än att komma hem, ta en varm dusch och slänga på sig myskläderna och hoppa ner i soffan med något gott efter träningen i detta rusket? :) Totally wonderful! Gossip girl ikväll med, ge mig mer av den serien tack :)
Nu ska jag bara mysa resten av kvällen eftersom jag inte har några läxor att göra. Engelskan är klar. Fint, bra, lalala.
xoxo :*

När alla vännerna gått hem...

God natt :)
Mina öron fylls just nu av If I used to love you, fin låt :) Ikväll va det födelsdagsmiddag hos lilla jag som gällde :)
Tack till alla som kom, ni är underbara, och tack för alla megafina presenter :)
Nu har jag diskat upp allting från kvällen, kände att jag inte ville ta tag i det imån, så det fick bli en liten kvällsaktivitet.
Nu måste jag gå och titta på mina fina presenter igen, hihi. Tofflorna sitter som fastspikade på mina fötter. Det ska mycket tilll för att jag ska ta av mig de. Sov gott! <3

Happy birthday to me :)

Min dag idag har varit riktigt bra! Den startade med mysig frukost på sängen och lite paket. Sen bar det iväg ut i regnet för att ta sig til skolan. Efter ekonomiprovet, sista lektionen, blev jag ett kilo lättare över att provet var över. Vi tog busen in till stan för att ta en födelsedagsfika på café vasa, där vi firade med varsin stört go kladdkaka, den rekomenderar jag varmt :)
Sen skulle vi vidare, för träning, men väl vid friskis och svettis visade det sig att passet va fullt, så det blev ingen träning idag. jaja, vi överlevde ändå, det får vi ta igen en annan dag :)
Kvällen har bestått av kusiner, vänner till familjen, god middag och en allmänt härlig kväll. Min födelsedag har varit top notch helt enkelt. Tack för alla fina grattishälsningar, grattiskramar och alla sms, ni är underbara <3.
Nu ska jag avsluta min födelsdag med att titta på ett sex and the city avsnitt, det blir bra det :)
Imån bitti är det frukost på egg and milk som gäller, mysmys.
Pussis


Såhär såg mitt kalas ut idag :) nej, okej, inte idag, men för exakt sexton år sedan anordnade mamma ett tårtkalas för alla minikompisar, då jag fyllde ett år. Kan tänka mig att det va ganska kladdigt, men skoj :)

Mitt sista blogginlägg som sexton :)

Go kväll
Ville bara flika in att om två timmar är jag inte sexton längre, utan sjutton år! Jag blir en i gänget nu :D Yeey! bara ett år kvar till arton! Jag tycker fortfarande att det är lika mysigt att gå o lägga sig och veta att det blir frukost på sängen med lite paket o grejer på morgonen, dock är jag inte lika pirrig när jag går och lägger mig ikväll, som jag var för ett antal år sedan, hihi. Nu ska jag somna före  klockan tolv, och vakna på riktigt när mamma och bror kommer in imorgon bitti :)
Innan jag lägger huvudet på kudden blir det lite panikplugg på ekonomin. Gaad, det är så mycket!
Aja, det blir bra. Sleep tight.

Kärlek

Jummie

Heej people!
Ännu en dag har gått. Vi spenderade vår morgon på kunskapsmässan, en mässa om framtid och utbildning. Folk va som plåster på en, vi fick ta till taktiken titta ner i golvet till slut. En påse med vääldigt mycket papper, broschyrer, kataloger, och även lite annant roligt, som makrill i tomatsås, ett nålochtrådkit, en kondom, nyckelband, frukt och en och annan karamell fick jag med mig hem. Gratis är gott :) Men makrillen vann jag faktiskt i en tävling. Roligt att de lägger ner en sån i en goodibag :)
Vi blev iallafall vääldigt sugna på att ta studenten nu och bara åka ut i världen! Men det är bara ett och ett halvt år kvar nu, vi biter ihop. Sen blev det lunch på franks, och tillbaka till skolan för att ha naturkunskap i knappt femtio minuter. Vi tittade på en liten rolig film om kroppen och celler, sen va dagen i skolan slut. Back tomorrow.
Tack och hej, leverpastej

 

Night moves

Jag är tillbaka vid min dator igen, yeey :) Varför går lediga dagar alltid så förbaskat fort? de bara rinner iväg. Det har iallafall varit en bra dag. Jag har till och med fått städat mitt rum. Till bra musik på hög volym är det faktiskt ganska roligt :)
Imån är det kunskapsmässa som gäller, från klockan 9.00 och ungefär en och en halv timma framåt, vilket betyder att vi missar torsdagförmiddagen, som är jobbiga. Skönt!
Nu är det snart helg igen. Jag känner på mig att denna helgen kommer att bli väldigt bra :) Varje dag är inbokad till max.
Jag tänkte egentligen lägga upp lite bilder nu, men eftersom blogg.se är så oerhört segt nu, så får det bli en annan dag. Annars finns det risk att jag slår sönder någonting, och det vill vi inte vara med om. Mitt tålamod är ganska bra, men inte när det gäller sega datorer, så jag hoppar bilderna idag.
Tjing

Ledig dag- underbart

Sho faderittan lambo!
Här sitter jag och är glad, för jag är ledig idag (det rimmar till och med :)
Min dag hitills har varit ganska så perfekt. Vaknade upp vid nio tiden, tittade på ett sex and the city avsnitt, sprang ut till köket och gjorde mig en riktigt god frukost, tillbaka ner i sängen med frukost OCH ett till sex and the city avsnitt :) Det kallar jag bra! Sen blev det lite ekonomiplugg innan jag åkte och tränade. Ett bra träningspass senare va jag hemma och åt lunch med min mor. Nu sitter jag här och tittar runt lite på internet, men ska snart hitta på ågot annat, får se vad det kan tänkas bli.
Bered er på en uppdatering lite senare :)
Puss så länge


Today

Tisdag, jag älskar tisdagar :) Ekonomi, svenska, sen slutar vi! Idag va dock ekonomin ganska pain. Alla momssatser, kundfordringar, debet, kredit och leveransskulder gjorde mitt huvud en aning utmattat.
Efter en stor lunch i skolan tog vår kära grön oss in till staden. Det blev en liten tripp i stan med lina, karolina och caroline en stund :)
Jag funderar på en grej. Varför äter man alltid det första man gör när man kommer hem, även om det inte va länge sen man åt? okej, jag gör det iallafall :) det är som en rutin som alltid måste följas.
Imorgon är resursdag inskrivet på hulebäck, vilket innebär ledighet för oss :) Älska!
På torsdag är det kunskapsmässa, och en lektion. Detta gör min vecka :D betyder att jag inte behöver lägga mig lika tidigt ikväll, kan ta sovmorgon imorgon, äta en lång frukost, och njuta av ledigheten fullt ut imorgon :) okej, jag kanske ska plugga lite också, men ändå :)
Nu såg jag precis att systrar i jeans filmen går på tv ikväll med! Den måste jag se, det va jättelängesen. ååh, emma, nostalgi på den; HEDERS ;D
Allt flyter på väldigt bra känner jag.Nu ska jag ta och göra klart min matteläxa.
Toodeloo, så länge



Jag kommer verkligen ihåg hur god denna var. Till middag tack?

Ny vecka- here we go again

Hej kompisar :)
Jag är inte på plugghumör, jag vill göra något annat. Därför skriver jag i min blogg :)
Idag va det skola som vanligt, klassråd, idrott och engelska stod på schemat. Tänkte träna idag, men det hanns inte med på eftermiddagen, och när det sen blev mörkt och började ösregna kände jag ingen större dragkraft till det längre.
Jaja, jag ska faktiskt läsa i min tjugo meter tjocka ekonomibok nu för snart väntar fetingprovet, usch! Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på nosen

22.22 :)

Och så va det kväll igen, dagarna går så fruktansvärt snabbt. Vad hände med helgen?
Idag har iallafall varit en väldigt bra dag. En riktigt go söndag. Alla tankar om att en ny skolvecka börjar imån hara varit som bortblåsta (nästan). Det blev överflyttning från pappa till mamma ikväll med, så denna kväll har jag gjort småskaer som jag skjuter upp på hela tiden, fixat iordning i mitt rum och lite så.
Jag har kommit på att det är väldigt roligt att skriva önskelistor, bara drömma lite :) Tänkte titta lite till på filmen som går på fyran nu, hemma bäst, se ska jag sätta tandborsten i munnen och gå till sängs. Sov gott

Pappa-dagen

Hejhej
Söndag den nionde november idag, vilket innebär fars dag. Vi började dagen ed att göra en stor frukost på sängen till pappa :) Nu har vi bakat en banankaka som står i köket och luktar heelt underbart i hela lägenheten! Vad hände igår? ingen uppdatering, vilket betyder att jag inte hade tiden. Träffade min Ida på dagen och strosade runt på stan för att hitta en fars dag present. Sen åkte vi hem till mig, och pausade där ett tag, innan jag va tvungen att åka hem till mitt andra hem. Kvällen spenderades i lerum på kusinmiddag. Alice som fyllde år i fredags firades! En trevlig kväll med väldigt god mat, som vanligt, och mys med kusinerna :)
Idag blir det lite firning av pappa, kanske lite plugg (även om det tar emot), packning, god middag och lite filmtittande :)
Ha en bra dag, och glöm inte att gratta era pappor!
Puss och kram, skumbanan

Jag älskar dig, pappa!


Oh it's friday

Hej och god kväll!
Fredag idag, oh va skönt! En hel helg framför sig :) Skolan va som vanligt idag, inget speciellt, förutom att vi inte hade indval, så vi slutade klockan två. Efter skolan blev det träning, ett riktigt härligt träningsgäng blev vi, bestående av mig, Ida, Karolina, Cornelia, Caroline och Sara :) Jag utbrast i ett skrattanfall under passet, oj vad min koordination spårade ut där ett tag, efter att ha vikt sig av skratt. Nu ligger jag i soffan och njuter av att det är fredag, och ska snart pallra mig ut för att ta mig till Lina, mysmys.
Jag kom på en liten rolig grej som hände inatt förresten. Jag gick upp för att ta en dusch, helt ovetande om vad klockan va. Men går jag upp, så måste det ju vara morgon. Det är ju ganska logiskt?!  Jag va ovanligt trött och somnade nästan i duschen. När jag va klarmed duschningen gjorde jag mig klar i badrummet och gick in i mitt rum för att börja klä på mig. När jag tog en titt på klockan visade den 02.05. Det måste va nåt fel på den tänkte jag,och sprang ut i köket och kollade på klockan där, också 02.05. Fyra timmar för tidigt hade jag gått upp! Haha, hur lyckas man? Det va bara att gå och lägga sig igen och sova vidare. När jag väl skulle gå upp sen, va jag nästan helt klar, hihi. Det va skönt!
Jaja, nu ska jag sluta babbla. Hoppas på en bra kväll. Take care

fikafikafika

Heej på er!
Lite dålig uppdatering idag måste jag säga, men det blev en lång dag utanför hemmet denna dag. Skoldagen har varit bra, slutade 12.45 idag bara för att redovisningarna  avklarades igår :) För att fira att vi slutade så tidigt och för att lugna våra fikanerver lite åkte jag och karolina till haga och hamnade på världens mysigaste café. Det blev en god macka med lax, avokado, mango och kokos, värsta roliga kombinationen, det va gott :) Sen för att vi faktiskt skulle kunna plugga lite va vi tvugna att köpa en god fika med. En brownie, som va ungefär den godaste och kladdigaste jag har ätit i hela mitt liv och en hembakad  kanelbulle blev det att dela på :) Lite tropiskt te på det med. Vi hade ju faktiskt lovat varandra att plugga med, och faktisk så gjorde vi klart hela matteläxan och lite ekonomi med. Jag är stolt över oss, men det va nog allt det goda som gav oss den kraften :) Jag hade faktiskt lust att flytta in och bo på det caféet, så mysigt va det!
Efter några timmar reste vi på våra små rumpor och förflyttade oss till friskis och svettis. Ett härligt pulspass med sällskap i form av ida :) Sen va det hem som gällde, till en varm dusch och en god middag. Oj, vad jag har ätit gott idag :)
Nu ska jag ta och packa ner nya träningskläder för pulspasset imån eftermiddag, sen blir det sängen :)
Hoppas ni har haft en bra dag allihopa.Puss på er!


 

Mumuh

Helloo!
Halva veckan har gått, och nu är det bara två dagar kvar till helg :) En redovisning avklarad idag, skönt. Imån blir en härlig dag, 8.00-12.45, mm i like it. Det känns helt plötsligt mycket lättare att kila iväg till skolan när man vet att man inte går så läge. Kvällens tv-program är helt klart bonde söker fru, åh! Caroline, jag är laddad inför inflyttning på gården :)
Just nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag ska titta på ett sex and the city avsnitt tror jag. Kanske blir det uppdaterig lite senare.
Ciaao :*


Good night sleep tight

Ett litet kvällsinlägg blir det idag med :) För en gångs skull känner jag att jag har fått gjort en del plugg idag, utan att vara klar klockan elva, skönt. En bock på engelskan, naturen och matten! Nu ska jag borsta mina tänder och sen är det sängen som gäller, för om åtta timmar är det upp och hoppa igen. Ny dag, nya möjligheter. Sov gott alla underbara människor. 


    
                       Puss och kram!

Fjärdenovember

Hej hopp sockertopp!
Ligger i sängen och kelar lite med min dator, hihi. Dock inte så mysigt, eftersom jag har en massa skolarbete att göra. För tillfället är det redovisning om cytoplasma som det jobbas på. Jag vet, hyperintressant. Jag har kommit på en stor nackdel med att skriva arbeten på datorn, man bara slinker in på en massa annat hela tiden. Och just nu kände jag att jag hade hållt mig ifrån det ett bra tag, och va värd att logga in och skriva ett litet blogginlägg, tjihoo.
Klockan kvart över sex ringde klockan imorse, och det tog emot riktgit mycket att gå upp från min varma säng. Mörkret gör det inte lättare precis.Tanken slår mig varje dag att tänk va skönt att bara ligga kvar i sängen och sova vidare. Men nope, skolan kallar.
Dagen har varit bra, inte så lång. Tre lektioner och en lunch med mycket skratt :)
Nu ska jag göra en liten rush med naturen så den blir klar snart, för ikväll ska jag inte sitta klockan elva och ha panik. Snart blir det middag med my family, och sen lite användande av telfonen tror jag :)
Ha en bra kväll allihopa!
<3.


Hey hoe, let's go

Say did I thank you for your kindness? lalala, här sitter jag och sjunger :) Måndag är dagen, inte den roligaste dagen men den har flytit på bra. Konditionsträning  stod på schemat för dagens gympalktion. Som solbrända tomater såg vi ut efteråt, haha. Jag ska plugga nu, men jag kan verkligen inte komma igång. Min motivation ligger på noll just nu. Någon som har något käckt tips för att komma igång med allt? :)
Istället tittar jag på bilder, lyssnar på musik och läser bloggar, det är roligare :)


Jag kom helt plötsligt att sakna denna kväll!


Hejdå älskade höstlov

God kväll!
Kvällen börjar lida mot sitt slut, buhuu. Varje minut ska tas vara på! Dagen har varit mysig. En promenad med min Karolina blev det, slottskogen fick fint besök idag :) Min hals gör fortfarande en aning ont efter ett spontant skrik. En stor konstig fågel skrämde livet ur oss förut. Hjälp, jag är inget big fan av fåglar!
Väl hemma blev det god middag, gossip girl och lite bakning av bröd  med familjen :) Snart kommer den härliga lukten av nybakat, vilken jag älskar.
Jag kanske borde göra lite engelska, lite naturkunskap och lite ekonomi eller matte, men jag funderar på att sätta på ett sex and the city avsnitt istället, och ta tag i allt plugg imån, när veckan väl är igång. okej, engelskaboken ska jag läsa lite i nu, sen kan jag få se ett avsnitt :) Oj, vilken disciplin jag har på mig själv när det gäller att plugga ibland.
Puss :*


Sunny Sunday

Hello friends!
Söndag idag, deppdag, sista dagen på lovet. Men jag tänkte göra min söndag till en bra sista lovdag :)
Just nu går jag runt med min stora I love New York-tröja, leggings och mys strumpor och bara är. Jag gillar det. Så, vad händer idag? Jag borde plugga, men.. det är ju så fint väder ute :) Det blir nog en promenad sen, kanske träning, kanske ska jag baka nåt gott? jag får se helt enkelt.
Usch vad jag inte vill tilbaka till skolan imorgon, eller framför allt vill jag inte tillbaka till allt plugg, usch usch :/
Det passar mig perfekt att vara ledig varje dag, sova ut på morgonen och bara ta dagen som den kommer :) Kanske skulle det bli lite långtråkigt i längden, men ändå.
Nu ska jag ta och klä på mig lite riktiga kläder.  Ha en fin dag, och njut : )
<3.


RSS 2.0