Lina arton år!

Idag fyller världens bästa Lina 18 år! Meegastort grattis till dig, och tusen tack för igår! :)
I love you ♥



Nollnolltrettionio

God kväll bloggen! Denna dagen kan summeras som underbar. Sommarlfeelings hej! Dagen bestod av glass och solning i "hamnen" istället för ekonomi, dansuppvisning - nästan lite sorgligt att det va den sista danslektionen. Efter dansen gick vi och köpte oss lite smarriga saker, satte oss i solen och tittade på alla treor som samlades utanför skolan för att åka iväg på bal. Samtidigt som man längtar till den dagen man själv ska på bal och tar studenten kom vi fram till att det är väldigt skönt att vi har ett år kvar på skolan ändå.
Åt en god middag med min familj och tog sedan en kvällspromenad med Emma, mysmys :)
Nu tänkte jag hoppa i säng, det är en dag imorgon också.
Good night sleep tight


Strawberries

God morgon bloggen!
Sitter i min säng och äter jordgubar med mjölk, mums! Idag börjar vi inte förran klockan tolv, så det blev en go sovmorgon idag. Efter de två lektioner vi har idag är även denna skolvecka över. Grymt fort är vad det går. Så nu har vi en underbar helg framför oss, och om vädret blir som gp har lovat kanske man kan passa på och sola lite med.  
Nu ska jag hämta lite mer jordgubbar ute i köket. Tjingeling


Onsdagen i korta ord

Måste bara börja detta inlägget med att säga att chokladte är grymt gott! För en chokladälskande människa som jag är faller det mesta med choklad mig i smaken, så även choklad i form av te :) Det får bli dagens rekomendation. Idag har jag dansat, solat, varit i stan, tränat, sett två regnbågar (!), ätit god middag, pratat i telefon och grattat min lille kusse som fyller 10 år idag. Go dag. Nu tänkte jag se det senaste avsnittet av the hills tillsammans med mitt chokladte. Högtidsstund :)
Ha en bra kväll kompisar ♥


I wanna hold your hand

Shoo sho!
Ännu en skoldag har passerat, och det va ju inte den mest ansträngande dagen jag har varit med om precis. Vi började klockan halv tio och slutade en timme senare, dessutom spenderades den lektionen inte ens i skolan utan på hemköp i stan med karolina, oscar och johanna. Observation av pensionärers svårigheter att nå varor i butiken, ekonomiuppgift made by bertil himself. Ganska kul måste jag säga. Nu sitter jag här i min säng, diggar musiken som strömmar ut från min ipod docka, och har precis skrivit klart talkorten inför talet på torsdag. Det va serisöt det mest pluggiga jag har gjort på en och en halv vecka. Senaste tiden i skolan har varit grymt skön, men nästa vecka kommer de lite tyngre sakerna. Men men, det klarar vi, det är ju snart sommarlov :D
Jag är lite arg för att min dator har gått i strejk och vill bara fungera lite när den känner för det. Därför har jag inga roliga bilder. Blä!  Later, träning :)
Puss så länge

Ge mig!


Friday it is

Satt precis och tittade igenom en massa bilder på facebook och blev jättenostalgisk när jag tänkte på allt kul man har gjort det senaste. Jag vill ha alla dessa dagar och kvällar igen! Men som tur är kommer det nya minst lika roliga tillfällen hela tiden :)
Igår bjöd kvällen på party med en massa goa människor. Det blidde handling på Ica för järngänget (vi är nästan stammisar på din Ica nu Matilda ;) Lite uppvärmning i form av lekar och trevliga tjejor hemma hos Lovisa innan vi begav oss till bussen. Det blev en ganska så lång promenad innan vi kom fram och vi hann stöta på både nattvandrare med godispåsar och möss på vägen. Väl framme bestod en del av tiden av att springa runt på jakt efter Ida, upptäcka alla rummen, hälsa på folk, sitta way to many people på en studsmatta, spela fotboll, ta kort o.sv. Det blev iallfall en grymt rolig kväll. Tack til er som gjorde den så bra!
Nu ska jag göra ett ryck och ta tag i min dag.
Smack

Right now

Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik blandat med Nellies jollrande. En ganska fin kombination tycker jag :)
Har fått åkt ut till Lotta i Askim idag och lindrat Ben and Jerry-suget jag fick lite tidigare idag. Galet gott! Nu blir det lite småstädning här hemma innan vi ska ha vår förhoppningsvis sista visning. Därför blir det att äta ute ikväll. Vilken restaurang, det får vi se :)



Odd Molly ska förresten börja sälja hudvårdsprodukter. Känns som att de flesta företagen glider lite utanför sina speciella områden just nu. Men det kan nog bli spännande. Förpackningarna är ju grymt fina iallfall :)

/Olivia

Emma arton år!

Idag vill jag tillägna detta lilla inlägg till Emma Åkerqvist som fyller 18 år dag! Megastort grattis till dig.
Från att ha setts nästan varje dag i sju år ses vi inte alls tillräckligt ofta nu. Jag saknar det! Det är skärpning på den fronten. Du är underbart bra, och jag älskar dig ♥




     

Nästa sommarläger- Girl and the city?

Jag läste i Metro idag om det nya sommarlägret för elva -åringar. Täbyflickor på latte och shoppingläger. Hur knäppt låter inte detta då?
Lägret kallas ”Girl & The city” och går bland annat ut på att besöka designer, SoFo, NK, gå på spa, göra färganalys och ”dricka latte varje dag”, enligt broschyren. 

Frågan är vilka föräldrar som anmäler sina 11-åringar till ett sånt här läger? Jag förstår inte riktigt grejen med att lära sina 11-åringar att dricka latte och leva sex and the city-liv när de går i femman. De är ju fortfarande barn?
Nej, den här idén får en diss enligt mig...



Lalala

Shooo :)
Det va ett tag sen det blev bloggning för min del. Känner att jag kan pusta ut nu, idag, ikväll. Jag har gjort alla min nationella prov för denna termin. Matte B klarades av igår, och franskan idag. Puuh! Efter tre timmar med franska nationella tänkte jag nästan på franska när jag kom ut. Okej, inte riktigt, men nästan :) Det blidde träning direkt efter skolan sen. Ett stations pass med Idaho där vi körde järnet. Nu är jag hemkommen, nyduschad och har en ledig kväll framför mig :) Hur underbart är inte det? 




Om någon av någon konstig anledning skulle knacka på min dörr med en sån här nu, då skulle jag bli glad :)


Goder kväll

Hellu hellu :)
Denna dag har varit grymt skön. Först en go sovmorgon med långfrukost, lite fix och trix hemma, lunch och sedan iväg till skolan för att ha en lektion som inte ens va en vanlig lektion eftersom det va vår sista naturlektion. Det blev en utvärdering, betygsutdelning och adjö till emina, *snyft*. 
Eftersom vår kära Caroline fyllde år idag tänkte vi överraska med ballonger, kladdkaka, pommac och sång i gatu gott innan lektionen, men oturligt nog kom hon bakom oss innan vi gick in i skolan och såg alla ballonger. Men, det blidde bra ändå :) 
Nu har jag precis kommit hem från en liten kalaskväll på Granit med goda tilltugg och rabatt på alla varor. Det va mys :)

Puss på er 


Ja må hon leva, ja må hon leva...

Grattis grattis grattis grattis på din 18-års dag Caroline Örbom Stovell!
Vad skulle jag göra utan dig på franska lektionerna? Ingen att diskutera supertrion med, skratta åt gurras dammsugare med, eller att uppskatta ukk med :) 
Hoppas du får en bra dag! 
Du är underbar, och jag älskar dig



When it is good

Satt precis och läste mina underbara vänners bloggar om hur snabbt tiden går, och hur vi verkligen bör uppskatta det vi har nu och njuta av der som händer nu, istället för att hela tiden se framåt och längta efter något annat. 
Tiden just nu är perfekt. Jag vill inte ändra på någonting i detta tillfället! Okej, små justeringar kanske, men det kommer alltid att finnas, och det hör till på något sätt. Ikväll kommer jag antagligen lägga mig med ett leende på läpparna och bara ligga och drömma mig bort till alla de underbarara stunder med alla härliga människor jag haft den senaste tiden. Det är nästan så jag ska hoppa i säng nu, bara för att få tänka sig bort lite :) 






The weekend

Halli hallå allihopa :)
Denna underbara helg börjar lida mot sitt slut vilket är lite ledsamt. Hela denna veckan har varit helt grym, mycket på grund av det fina vädret :) Lite konstigt hur vädret bara kan slå om från 25 grader och strålande sol till 10 grader och regn. 
Valborg hade vi ju i torsdags, väldigt lyckat blev det. Efter en massa oklarheter och velande så blidde det en rolig kväll ute hos Matilda med goa tjejer :) Vi fick till och med firat in första maj på tolv-slaget med skönsång. Det ni. 
I fredags åkte jag med min kära familj upp till hunnebostrand. Underbart va ordet. Eftersom solen lös för fulla muggar bosatte vi oss på altanen och åt en massa gott. En tripp ner till vänner till familjen och sedan grillning på kvällen. På något sätt är det huset förknippat med sommaren, oavsett väder, så det kändes faktiskt som att sommarlovet redan va i full gång när jag kom upp dit. Önsketänkande där?! 
På lördagen blev det en liten dagsutflykt med några vänner, för att sedan få skjuts till bussen som tog mig hem till göteborg. Hem och vända för att sedan ta sig ut till mölnlycke till oscars house. En trevlig kväll där höjdpunkten nästan va allsången vi fick till på slutet :)
En perfekt helg enligt mig! 
Nu tänkte jag bosätta mig framför tv:n för att se på Gossip girl. Därefter måste jag ta tag i mitt "El i hemmet-arbete". Inte fullt lika roligt, men det måste göras. Ha en grym kväll.

PUSS!



RSS 2.0