Go' natt

Har precis hoppat runt i halva lägenheten för att rasta vår lilla dammsugare :) Jag måste erkänna att det är grymt skönt att ha städat omkring sig. Så nu har jag rent och fint i mitt rum eftersom jag har organiserat upp med mina kläder och allt annat som bara låg och hängde lite här och var. Skönt.
Jag tänkte krypa till sängs lite tidgare idag, för en gång skull. Tror inte att jag har lagt mig innan klockan elva en enda dag denna veckan, och det är faktiskt klockan sex klockan kommer ringa imån. Okej, jag ger mig själv en utaming; innan klockan kvart över tio ska jag ligga i sängen :)
Jag önskar mig själv och alla andra som av någon konstig anledning skulle utmana sig själv om att gå och lägga sig tidigare lycka till :)
Sen vill jag önska er andra en god natt :*


I shall believe

Helloo!
Denna dagen är bra. Först bio med en del av klassen, forbidden fruit hette filmen. Lite speciell, men ganska bra film ändå. Efter filmen åkte vi till vasa café och åt lunch. Nachostallrikar och pajer stod på bordet :)
Sen en liten tripp på avenyn, och en sväng in på coop (självklart). Lagom ansträngande dag tycker jag :) Nu är jag hemma och har sett ett sex and the city avsnitt (seriöst beroende?) och sitter nu i min sänger och filiosoferar  lite till härlig musik.
Lite senare blir det träning i form av pulspass, vilket ska bli skönt! :)



The beat goes on

Hej vännerna mina!
En vanlig dag i skolan idag, då dansen helt klart va det roligaste :)
Därför tänkte jag lägga in en låt som fem Sp2b:are har gått och försökt sjunga på hela dagen, med blandade resultat. Nämligen en låt från the dance :) Enjoy!
Imån är det resursdag, och vi ska gå på filmfestivalen. Så imån blir det bio klockan tio, och sen slutar vi. Det innebär att vi kommer att sluta vid tolv, och sen inte ha några läxor tills på fredag. Väldigt underbart!
Nu ska jag springa ut i köket och hämta något smarrigt att äta, hihi.



Denna låten gör mig glad :)

Strawberry tea

Hur lätt är det inte att fastna vid datorn när man väl har satt på den lilla tidsboven? Hjälp. Fastande i bloggvärlden ett litet tag nu, hihi.
Idag är en positiv dag. Skolan gick bra, och allt flyter på. Tänkte ta och kolla upp något bra träningspass som jag kan sticka iväg på om en liten stund. Det får bli träning klockan fem idag, så kvällen fortfarande är fri för att bara vara.
Känns konstigt att vi bara har två läxor tills imån. Känns som det saknas något? Aja, det är bara att njuta och vara glad.
Tjingeling :)


Min nya drog - jordgubbste : )


Hello monday

Shoosan :)
Jag är lite besviken. Jag missade brölloppet mellan emma och magnus från bonde söker fru idag. Det va kvällens grej ju. Vi hade gäster hemma ikväll, och jag kände att jag inte riktigt kunde gå ifrån för att se bonde söker fru bröllopp.
Men, men. Jag får titta efter en repris :)
Annars har dagen varit bra. Började tjugo i elva, grymt skönt. Gympa stod först på schemat, där vi hade volleyboll, vilket va kul, förutom att jag blev halvt tacklad av Kristoffer, haha.
Sen va det bamba och köttfärspanna stod på menyn. Engelskan efter bestod inte av så mycket engelska, eftersom jag johannan och lina ägnade vår lektion åt att sitta och titta på massa goa grejer istället, vilket va mycket roligare :)
Sen va dagen slut, lovely.
Eftermiddagen spenderade jag i sägen med gott mellanmål, veckorevyn och lite bra musik. Och kvällen tillbringades med våra gäster och god mat. Potatisgratäng och ryggbiff, I like :)
Nu ska jag läsa igenom min ekonomiredovisning som blev framflyttad till imorgon, sen blir det sängen.
Puss på er ♥


I want it



Detta hade gjort både mig och min garberob väldigt glad just nu :)

Tjugoett tjugofem

Heej hopp!
Denna dagen har sprungit iväg från mig känner jag nu. Dagen har bestått utav träning, sex and the city, umgänge med ida, packning, installering hos pappa och lite annat smått och gott.
Nu känner jag att klockan blev lite mycket här. Kan vi pausa helgen ett tag? :)
Kvällen igår va iallfall väldigt rolig. Herregud va kul det är att träffa människor som man inte sett på flera år!
Nu ropas det efterrätt från köket,  jammi :)


Happiness

Hello darlings!
Lördag, och jag mår prima ballerina. Har haft en jättemysig morgon med megagod frukost :)
Vi hamnade på Pasta plus igår istället, eftersom det va fullt på jensen. Men det va minst lika bra där. Grymt god mat, mysig restaurang, bästa sällskapet, och väligt mycket trevligheter och skratt! :D
När vi kände oss klara med middagen åkte vi vidare till vårt trogna Franks, där det blev lite avrundning i form av deras goa glass :) Tack för gårkvällen (kan man säga så?) allihopa. Jag diggar er starkt! ♥
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för denna lördag.
Kisses and hugs






Lalala, freedag

Oh, it's friday, I'm in love :) Ännu en skolvecka är över, och nu väntar en ledig kväll och en hel ledig helg, underbart :)
det blev ingen ekonomiredovisning för mig idag. Vi hann med sex stycken på ungefär två timmar, så jag får helt enkelt göra på tisdag. Både skönt och inte skönt. Sen va det dans idag iegn, sista lektionen, kuul!
Men, men. Nu kopplar jag bort skolan för två dagar här. Min helg ser ut ungefär så här.
Ikväll blir det middag på Jensen Böfhus med mina goingar karolina, lina, oscar, richard, aron och sandra :)
Morgondagen bjuder på en tripp till frölunda torg med christoffer för lite shopping tror jag, och sen på kvällen är det paaarty för Julia som fyllt 18! :D
På söndag blir det antagligen träning, flytt hem till pappa, renée och nellie och lite annat sponatant som sönddagar kan ha att bjuda på.
Oj, nu måste jag byta om och rusa till min vagn. Ha en fin kväll allaihopa!
Puss på er :*

Smile for life

Torsdag, snart fredag :) Min dag har varit bra, sett ut ungefär så här.
Först en timmes samhällskunskap, därefter befann vi oss på  inspirationsdag i kulturhuset med alla samhällare, skoj, sen lite lunch och svenska, och till sist naturredovisnig. Efter skolan bar det av till stan en liten stund med caroline, karolina och jasmine. Men vi konstaterade att det är väldigt kämpigt att gå på stan när man är hungrig som en varg.
Efter att jag missat tre(!) spårvagnar precis framför näsan på mig, kom jag hem och åt ett gott mellanmål, mumma :)
Träning va det som gällde idag med Ida och Matilda :) Go pulspass!
Nu har jag duschat, ätit, sett ett sex and the city avsnitt, ätit en mango och måste fortsätta med min ekonomiredovising. So wish me luck!

En liten dagens kan vi flika in här med tycker jag :)
Dagens tummen upp: Positiva och glada männiksor!
Dagens tummen ner: Marknadsföringsredovisningen som aldrig blir klar.

Tjillevinken


Good night

God kväll allihopa!
Varför går timmarna så fort efter att man kommit hem från skolan? Jag satt helt inne i min ekonomi redovsning och helt plötsligt är klockan halv elva. Vad hände där?
Så, det får bli ett kort inlägg idag bara för att uppdatera lite iallfall. Om sju timmar är det upp och hoppa igen och jag känner att jag borde sova nu, så god natt! :)



Bästa citatet under gårdagen:



Vill man så lyckas man!



Reselängtan



Sitter och tittar i vings resekatalog nu, och blir inte lite sugen på att resa bort från det gråa reginga göteborg ett tag.
Ligga i den hängmattan nu, ja tack :)

Pictures

Här kommer bilderna från i lördags på alla finfina flickor ♥
Nu ska jag se klart på idrottsgalan, jag diggar robert och björn gustavsson ;)

  

Back again

Hallå bloggen :)
En liten uppdatering om resten av helgen. Lördagskvällen på Hard rock, väldigt härligt sällskap och gryymt god mat :)
Hard rocks brownie är inte att leka med kan jag ju säga. Tack för kvällen allihopa :)
Igår blidde det träning på förmiddagen, väldigt motigt igår. Funderar på varför det är så olika med orken när man tränar. Ibland känns det som att all ork försvinner efter tio minuter, och ibland kan man hålla på hur länge som helt utan att vara tröttt.
Jaja, det va skönt att röra på sig iallafall :)
Efter träningen blev det en heldags umgänge med Christoffer. Lunch, promenad, film och middag :)
Väl hemma klockan halv elva igår, slocknade jag ganska med en gång. Skönt!
Nu har vi en ny vecka att ta oss igenom, men det ska nog klaras av.
Kanske kan lägga upp lite bilder från lördagen sen, om jag hinner :)
Ha en bra kväll!

/olivia


när jag kom hem låg dessa saker så fint på min säng.
dock va det häromdagen, men ändå :) Sånt gör mig glad!

Lördaglördaglördag

Heej alla människor :)
Idag är det lördag och det har hittills varit en väldigt bra dag, och bättre kan den bli. Den perfekta starten på dagen, enligt mig och sedan lite pill här hemma för att sedan åka in till stan och köpa present till en viss sandra :)
Kom hem för en liten stund sen, men ska kila snart igen, för ikväll blir det födelsedagsmiddag för sandra på hard rock café med en massa goa tjejor! :) Jag blir hungrig bara jag tänker på stället, hihi :)
Nu ska jag switcha kläder för att sedan bege mig igen.
Ha en kul kväll allihopa!
Pussen


Mmmbop

Halli hallå! :)
Torsdag, och en dag kvar till helg :) Just nu sitter jag ganska försjunken i konteringsrutor med valutakurser och dröjsmålsränta och moms inför ekonomiprovet imån.
Har inte så mycket att uppdatera er om, bara att jag är grymt lättad över att denna skolvecka snart övergår till helg.
Kanske ska unna mig ett eller två satc avsnitt sen, det va längesen. Ett bra avslut på dagen.
Ha en bra kväll kompisar!
Pusseluss


Jag saknar the PG's
!  ♥







Bedtime

Shoosan :)
Just nu sitter jag med allt mitt skolarbete framför mig och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Helst vill jag bara gå och lägga mig, vilket jag tror att jag ska göra nu.
Just nu har vi alldeles fööör mycket i skolan. Om man inte ens vet vart man ska börja är det ett tecken på för mycket. Matteläxa, franskaläxa, svenskaredovisning, samhällsbegrepp och ekonomi prov. Det finns mycket att välja på.
Jaja, jag har gjort lite matte, samhäll och franska iallafall. Men det känns som att det aldrig är tillräckligt. Uusch, jag behöver redan ett till lov tror jag!
Idag blev det iallfall träning med mina favoritflickor. Väldigt skönt att komma en bit bort från alla böcker.
Jaja, nu ska jag sluta klaga, var bara tvungen att skriva av mig lite.
Sov gott allihopa.

Rainy monday

Heej alla goa!
Sitter här uppkrupen innanför regnet i myskläder. Kom just på att tröjan är från New York, hoodien och byxorna från Florida och tofflorna från London. Det va väldans va internationell jag va idag :)
Idag har varit en ganska vanlig dag med klassråd, där det blev planering av sovplatser inför polenresan, gympa med intervallträning, och sen engelska, där vi fick ännu ett grupparbete. Vi konstaterade idag att våra lärare har fått dille på grupparbeten just nu.
Ikväll borde jag plugga ekonomi, matte, eller samhällskunskap, men vi får se hur det blir med det. Kanske jag kan anstränga mig och göra lite iallafall.
Nu ska jag äta middag, det luktar vääldigt gott här just nu.
Tjing så länge


Sunday

Hej igen bloggen!
Till att börja med vill jag säga GRATTIS till världens goaste Sandra som fyller år idag! :D
Nu va det några dagar sen. Vad har hänt sen sist?
Skolan har börjat, och kört igång med en rivstart skulle jag vilja säga. Redan första dagen pcklar de på oss med redovisningar, arbeten och prov. Spenderade torsdagskvällen med mitt turismarbete som skulle vara inne på feedagen. Uusch va jobbigt, tog aldrig rikgtigt slut. Men nu är et inlämnat och klart. Grymt skönt.
I fredags kväll blev lite middag och film hemma hos Oscar. Väldigt trevligt  och gott :)
Igårbjöd dagen på först träning, sen en dag på stan med Karolina, Linnea, och Ida :) Lite shopping fick jag med mig hem iallafall, ett par jeans, en tunika/klänning och ett linne.
Efter vår långa dag på stan begav sig jag och karolina hem till mig för att laga lite god lördagsmiddag. Och gott va det enda det blev :) Efter maten blev det lite mys framför sex and the city med BEN&JERRYS! Gaalet god glass!
Idag är det söndag och jag ska hem till mamma, vilket innebär packing idag. Det blir även lite firning av lilla Clara som fyllde år igår, och sen tänkte jag krypa upp i fåtöljen ikväll och se A lot like love som går på tv :)
Hoppas att ni får en fin dag.
Pussis


Grattis älsklingen!


Sista lovdagen

Hej hopp :)
Sista dagen på jullovet, buhuu. Känns lite kämpigt, men det är ju bara två dagar kvar till helg :)
Har precis avslutat en god middag med familjen made by me and my brother :) Väldigt gott om jag får säga det själv.
Nu tänkte jag försöka komma vidare på mitt turism arbete, skulle gärna haft det klart ikväll. men det är nog lite väl mycket begärt av mig själv. Aja, lite till kan jag ju göra iallfall.
Puss på er där ute


Imån är det tillbaka tillde här filurerna. Fast tvåan nu dådå. :)

Here we go again

Shoo!
Idag är dagen jag måste ta tag  mitt arbete som ska va inlämnat på fredag. Även om det känns vääldigt tungt att behöva göra det på lovet, så måste jag. Motivationen är väl inte sådär jättehög, och det går ju inte fort. Men nu har det blivit uppskjutit ett bra tag, så idag måste jag ta tag i det. Jag har gjort en del av fyra nu. Jippie! Jag undar hur jag ska hinna detta?
Jaja, det är bara att bita ihop och vara lite effektiv nu. Jag får ta något gott att äta och sätta på lite bra musik. okej, action nu!
Ha en bra dag allihopa.

Kiss and hug  <3.


Monday

Helluu :)
Min dag idag började med lite jobb, vilket gick bra. Sen åkte jag hem till mamma för att hämta lite grejer, och fastnade där i köket med mamma i säkert en timme. Sen kom jag hem till pappa, såg slutet av föräldrafällan (älskar den filmen)
och sen kom min kära ida över till mig :)
Vår kväll innehöll julklappsbyte, en film, amerikanska pannkakor och allmänt IO snack :)
Tänkte föra över alla mina bilder till min hårdddisk nu. Vet inte varför jag inte gjort det tidigare. Om mina bilder hade försvunnit från min dator hade jag seriöst gått in i en depression. Fort över med alla goa bilder nu :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Olivia.


Så här kan det se ut när IO är i farten, dock inte denna kväll :)

Myskväll

Det blev inget sex and the city ikväll, utan det blev filmen you, me and dupree med resten av familjen istället, vilket va lika mysigt :)
Jag blev lite halvt deprimerad när jag såg min kalender precis. Skolan börjar om tre dagar, och jag känner inte så jättestor lust till att gå dit och börja med alla arbeten, redovsiningar och uppsatser igen. Suck.
Men, men. De sista dagarna ska jag ta verkligen ta till vara på. Njuta av ledigheten helt enkelt :)
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Imorgon blir det lite jobb, och sen hoppas jag att jag kan få byta julkappar med min ida. Vi ligger liite efter, hihi.
Sov gott darlings. Puss



Älsklingsnellie : )


The small land

Hej gott folk :)
Söndag kväll, och imorgon är vi redan inne på vecka två.
Helgen har jag tillbringat i värnamo (vilket ligger i småland ) hos några vänner till familjen, Vi proppade in oss hela familjen i bilen igår förmiddag för att besöka familjen Danås. Det blev fika, spel, god mat, film, prat och eye toy-spelande. Haha, oj det va kul. Klockan halv två stod fortfarande jag och gabriella och hoppade som galningar.
Det blev till att sova över, vilket vi inte riktigt hade planerat. Sen åkte vi hem så vi va hemma vid tre idag. Då bar det ner till stan för att ta en fika med Christoffer. Det va nog en riktigt fika dag idag, för de fyra första caféerna vi tänkte sätta oss på va väldigt fulla på folk. Men till slut hamnade vi på kosmos :) Mysigt va det iallafall. 
Några timmar senare bar det hemåt där vi hade gäster, för att vara lite social.
Nu ska jag mysa till det rejält med mig själv. Jag tror det lutar åt sex and the city.
Morgondagens aktivitet: Jobb!
Hoppas att ni har haft en bra helg allihopa.

Kärlek.


Andra januari tvåtusennio

Halli hallå :)
God fortsättning vill jag börja med att säga. Hoppas att alla ni där ute hade en bra start på det nya året.
Jag måste säga att mitt nyår va mycket bra, framförallt  väldigt roligt! Vi började med en grymmegod middag hemma hos Ida, och tog oss därefter vidare till partyt hos oscar. Tolvslaget spenerade vi på en fotbollsplan med en massa människor, med både fyrverkerier, champagne och massa kärlek!
När klockan visade 06.30 då va det bestämt  dags att sova en liten blund, även om inte tröttheten kändes av för fem öre. Flum på hög nivå där, and I love it :) Så det blev inte så mycket sömn den natten, eftersom att vi va uppe vid kvart i elva, och tog bussen hem vi halv tolv.Trots den lilla sömn jag hade fått, va humöret på topp. Gårdagen spenderades med Karolina och Ida på dagen, och Oscar, Aron och Karolina lite senare på kvällen. En perfekt nyårsdag skule jag vilja säga.
Nu sitter jag här med mitt vaniljte nyligen hemkommen från Ida. Det blev en liten SandraIdaOlivia kväll ikväll. Myspys :) Det känns som att Idas hem är mitt andra hem just nu, eftersom jag varit där fyra gånger på tre dagar nu, hihi. Men vad gör man inte för att få sin lilla sjukling att bli frisk igen :)
Nu tänkte jag ta och fortsätta med mitt fotoalbum med alla New York bilderna. Det är ett lite jobb med alla dessa bilder, men det är väldigt kul :)
Idag ska jag inte gå och lägga mig senare än tolv tänkte jag, som jag gjort alla sndra dagar. Ikväll blir det lite mer disciplin.  Så om nån på något sett skulle se mig vaken efter tolv, säg till mig är ni snälla :)
Puss puss på er alla



Min säng just nu :)

RSS 2.0