Sundaay

Hej hej!
Idag är det det söndag, och (okej, det här är jättedeprimerande) det är sista dagen på sommarlovet, buhuuu.
Så imån kör allt igång igen som vanligt. Ussch!
Nu sitter jag här i min säng och äter en varm slät bulle med ett glas mjölk till. Jag unnade mig det :) Började min dag med att åka och träna! Sköönt. Älskar känslan efteråt! 
Idag har jag en del grejer på schemat, vilket är ganska bra så man inte hinner tänka på att det är sista sommarlovs-dagen.
Jag ska packa, åka till mamma, köpa present till mor min, som fyller år imån, lämna tillbaka ett par skor, och sen en del andra smågrejer. Jaja, det blir nog bra med det.
Have a nice day, och njuuuut av sista dagen. Det ska jag göra, ikväll :)
Puss.

Sholahopp sholahej ...

Sholahopp sholahej :)
Nu ligger jag här i min säng, hemkommen, mycket nöjd från vår lilla spa-resa. Megahärligt har vi haft det. God mat(!), massage, ansiktsbehandling, bad i jacuzzi, pool och bastu! vi kom fram till att vi mycket gärna skulle tänka oss att bo där. En cool grej; vi bodde med Elin Lanto och Brolle Junior, haha. Lite paff blev man allt när de två hlt plötsligt klev ur hissen som vi precis skulle gå in i. 
Idag har vi även fått se det mest deprimerande yrket någonsin (enligt mig). Sitta nere i en lite cell på nedervåningen av centralen och ta betalt av folk som ska gå på toa. Nej, det är inget som jag skulle fyla ut mina dagar med precis.
yeah, yeah, nu ska jag nog ta o se ett sex and the city avsnitt, sen blir det sängen. Imån blir det frisören och träffa Caroline och Karolina :)
Ciaaao!



God kväll

Shoo!
Igår va det party för Johanna ute i Näset, mycket trevligt! En lite blå tånagel, och rivmärken på benen va vad kossorna själva kunde åstadkomma denna kväll, haha (;
Klockan är 23.42 och jag har precis kommit hem efter att ha umgåtts med Ida ikväll. Sista gången jag såg min älskling på över en vecka, buhuu. Men hon ska ringa, det är ett måste!
Vad har dagen bjudit på idag? Jo, idag har Karolina och Olivia haft en planerardag. Efter ngefär tre månade framskjutande så har dte äntligen blivit av. Imån åker vi iväg på spa, aaaah va skönt!
Övernattning på ett jättefint ställe, trerättersmiddag, frukostbuffé och lunchbuffé, behandlingar, tillgång till pool osv :)
Det ska bli mycket sköönt måste jag säga. Så imån åker vi och lever livet tills på torsdag.
Imån vid denna tiden ligger vi nog i vår stora härliga säng och bara njuter. Nu ska jag packa ner lite grejer. Ha det bra folks!
Hugs and Kisses.



Regnregnregn

Halloj bloggen!
Idag bara regnar det hela tiden, tråkigt, men lite mysigt också. Riktigt arroganta(!) haha, kvinnor som vi är jag, ida o karolina gav vi oss ut i förmiddags för att träna, med Kajsa :)
Sen blev det en väldigt mysig dag för våran del hemma i min soffa med regnet knattrande mot fönstret, en bra  film, myskläder, te och en stor fruktsallad. Det är verkligen sånt som man ska göra en regnig dag, det ultimata.
Imån blir det en fullspäckad dag, planering med Karolina, träffa Linnea, köpa present och sen ut till Johanna på födelsedagsfest, så nu bör jag verkligen gå och lägga mig. Oj, nu ropar min säng på mig, jag kommer sängen. Sov gott alla :)

Saturday

Halli hallå :)
Idag började jag min dag med att träna, ett intensivpass. Huuh, det va jobbigt, men skoj. Inte en enda kotte va torr när de gick därifrån en timme senare. Cred till mig och Ida, haha. Sen gick jag hem, tog en efterlängtad dusch, ringde mina vänner, åt lite lunch, och nu sitter jag här.
Ska iväg och träffa mamma och moster alldels strax, sen blir det in till stan och träffa Ida, Karolina och Sandra på något mysigt caf'é.
Hur ser då kvällens planer ut? Jo, kanske åker vi ut till Skintebo till någon Jesper. Kanske inte, jag vet inte så mycket än.
Men det blir nog bra hur det än blir. Puss på nosen :*


Tjingen på tjongen <3

 Shoo man! Nu är det så att det är inte den vanliga lilla oliven som sitter och bloggar. Idag är det nämligen ett EXLUSIVT gästbloggsinlägg från mig Ida. aka Idaho.
jag är en av de lyckligaste i hela världen som har Olivia som min vän. Vi har gjort så sjukt mycket saker tillsammans och det är få personer som jag skrattar så mycket med som Olivia. Hon gör mig lycklig. Allt är TOP NOTCH när jag är med henne ;) I tio år har jag känt denna pärla, och låt det bli fler.  Jag älskar dig Olivia Jörgensen / din Ida    

Nu så ska vi återgå till att, hm. ja just det!  Snoppa jordgubbarna, haha!
Ha det så bra där ute svenska folket. Kom ihåg: Att kyssas förbränner ca 26 kalorier i minuten. Ta tillfället i akt att träna inför beach 09. lika bra att börja nu!

Puss och Kram skumbanan!

080808 :)

Hej hopp sockertopp!
Sitter hemma hos min älskade Idaho. Puss på dig :* Denna dag är en PG's dag, vilket betyder Ida, Emma och Olívia. Tänkte bara slänga in ett inlägg innan vi fortsätter med något annat.
Igår spenderade jag min eftermiddag i sofforna på espresso house med mina kära tjejor från hulebäck, det va mycket trevligt. Sen tog KJOL-gänget spårvagnen hem till mig för att äta lite gott och se på Sex and the City (eller som Lena skulle säga: Sex and the sex) haha. Mysfaktorn va hög!
Nu ska jag återgå to my friends, ha en underbar dag allihopa, det ska iallafall jag ha :D

6 augusti, och far är nu ett år äldre.

God kväll alla!
Nu sitter jag här på min stol som jag glömde ute på min balkong förut. Det kom jag på typ nu, och där stod den, en aning blöt och helt övergiven. nöö, lila stolen.
Jaja, så går det ibland. Idag har jag för övrigt inte riktigt känt mig som mig själv, en aning borta. Jag fick höra av min bror: Olivia, jag känner inte igen dig idag. Haha.
Idag fyllde iallafall min kära pappa år, grattis till honom. Vi började dagen med  frukost på sängen och lite presenter :) Sen har vi bakat, lagat mat och haft lite middagsgäster. Vi har även sett ett Michael Jackson-uppträdande av sju-åriga David. Fy, va söt :)
Men nu ska jag nog ta en bok och gå till sängs. Tjing tjong.

Home sweet home

Heej hopp!
Nu är det måndag och redan ny vecka, det går föör snabbt, jag vill inte att sommarlovet ska ta slut!
Vad har jag gjort de senaste dagarna nu då? I torsdags kväll va det kubb, jag och Ida mot grabbarna. När jag och Ida hade tagit vår seger hade Oscar, Aron och Richard fått ner en liten kloss. Bra jobbat, vi va stolta :)
Sen på fredagen bar det av till Ganlet med Caroline, Karolina, Camilla och Lina för att sola o bada. Mysigt värre.
Lite senare den kvällen tog jag och Karolina tåget upp till hunnebostrand. Det va nämligen så att vi skulle servera på Renées 30-års fest. Kvällen blev mycket lyckad och allt gick jättebra. Jag och Karolina träffade även den mest perfekta existerande familjen. Åh, man blir så glad när man träffar såna :) Vi hade en mycket kul kväll, och ett par rejält trötta ben sen klockan tre :) då det skönt att sova lite.
Sen va det söndag och vad gjorde vi då? jo, vi ÅT, haha. Väldigt mycket om jag får säga det. Vi cyklade ner till hamnen, tappade bort en cykelnykel som vi sedan hittade, ringde lite folk, fikade och bara va.
Sen på kvällen åkte mitt lilla K hem. Idag har det regnat heela dagen, så vi spenderadevåran dag i soffan framför sex and he city, städade lite i huste och åt lite god mat, sen bestämde vi oss för att åka hem på kvällen. Inget kul att vara där uppe när det regnar, så nu är jag hemma i veckan stället :)
Men nu ska jag nog ta och gå till sängs, ska träffa min lilla Emmson imån, på tok för länge sen.
Det va allt för den här gången, puss och godnatt

RSS 2.0