It's a beatiful day

Ny dag, nya möjligheter :)
Gårdagen va väldigt lyckad, och jag hade megakul :)
En av de roligaste grejerna under kvällen va ju nästan när jag kom fram till en lite förtvivlad karolina som inte hittade sin ipod. Då ser jag hennes ipod sitta mellan kjolen och tröjan, och brister genast ut i ett gapflabb :D

Idag ska jag och min kära mor besöka wellness mässan på svenska mässan tänkte vi. Sen väntar 18-års festen nummer två ikväll, och jag är lika pepp som igår!

Bilder kommer senare :)

Ha en bra dag kompisar!

Helgen,här kommer vi

God kväll!
Nu ska jag gå och lägga mig vilken sekund som helst, men kände att jag ville skriva ett litet meningslöst kvällsinlägg först :) Redan fredag imorgon, och denna helgen är mycket efterlängtad, speciellt eftersom vi har tre födelsedagsbarn som blir myndiga, som ska firas med party både fredag och lördag. Jag är pepp! :D
Jag säger som min Ida brukar säga; I can't wait for the weekend to begin.

Idag har dagen bjudit på skola, solning, the hills, lite trevliga telefonsamtal och lite familjeumgänge. Det spritter i kroppen på mig, jag vill träna, men vågar inte än. Förkylningen måste försvinna helt först, sen är jag på banan så fort jag kan.

Nu ser sängen väldigt lockande ut, och klockan tickar på, så god natt allihopa. Sov så gott ♥


Dagens behov - Broken Strings

Hello everybody!
Här sitter jag med ett leende på läpparna, och bara lever. Igår va en himla bra dag, då jag fick ordnat en del småsaker, lämnat ut lite cv lite här och var, för att sedan ta en semlefika hema hos mig med karolina, samtidigt som vi fixade och trixade med vårta friksispass. Musiken är iallfall vald nu, och det va inte lätt.
Dagen har varit bra, både matteprov och engelskaförhöret är avklarat och vi har inget mer plugg denna vecka, vilket är megahärligt. Kommer inte ihåg sist vi inte hade en enda läxa tills dagen därpå.
Nu ska jag bara njuta av resten utav kvällen! Kanske borde titta lite olika tapeter till mitt nya rum, så får det bli :)

Puss och kärlek.


sommar ♥

Studiedag och Semledag

Ledig idag, lovely :) Hitills har jag inte kommit så långt på min dag, utan har mest tagit allt i sin takt,  ätit en god frukost, lyssnat på en massa bra musik och myst med lilla Nellie.
Idag är det ju Semledagen också gott folk. Det blir till att göra en egen semla ikväll, jummi :)





Denna lilla tjockisen har jag saknat galet mycket! Helt nybadad och go :)

Sjukling

Idag har sängen varit min bästa vän! Jag vaknade vid halv nio och kände mig väldigt förkyld, och hängig. Därför blidde det ingen skola för min del idag, så gympan och engelskan fick bli utan mig idag. Största delen utav dagen har spenderats i sängen, sovandes eller med en bok. Halv tio hade vi besök av ett homestilingteam hemma, så helt plötsligt gick två främmande mäniskor omkring och yttrade sig om vad de tyckte att vi skulle ändra på här hemma. Kändes lite weird att få sitt eget rum granskat, men det kom undan ganska lindrigt tror jag :)
Nu känner jag mig iallfall piggare och bättre, så jag hoppas att jag kan bli helt frisk imorgon, och kan gå till skolan på onsdag igen.
Nu väntar middag snart!

Puss så länge


En snuvig Olivia

Heej hej hej!
Då vart det söndag igen, helgerna bara rusar förbi känner jag. Men det är till en liten tröst att vi har studiedag på tisdag, så det blir en dags till ledigt i övermorgon, härligt :)
Helgen har iallafall varit otroligt skön! Lördagslunch på stan med mamma, lite shopping med karolina, melodifestivalen hos caroline, god middag, och en grymt mysig natt som slutade hemma hos Karolina med Ida och en massa gott :) helt enkelt lördagsmys på hög nivå. Umgänge med mina favoriter, det kan inte bli fel! Om  fyrtio minuter börjar gossip girl, jag är laddad!
Nu blir det mer te för att lindra halsen, mer halstabletter och mer näsdukar.

xoxo



Pappa!



Jag älskar dig pappa! ♥
 

Att låtsas som ingenting är bland det värsta jag vet.

Fredagslycka

Hej hoe :)
Lite bad update de senaste dagarna, men det har inte hänt så mycket känner jag, utan det va nog mest skola, träning och plugg. Nu är det iallfall fredag och jag är väldigt helgglad :D
Kom precis hem från skolan/stan. Det blev en liten tur på stan efter skolan med Lina och Karolina. En klänning från top shop och ett rouge från make up store fick följa med mig hem :)
Just nu sitter jag och smuttar på mitt te med honung i för att bota min lilla hals som är lite krasslig för tillfället. Jag vägrar att bli sjuk, så nu blir det lite allt möjligt för att motverka förkylning.

Snart väntar middag, och sen bär det in till stan för en kvällsfika med mina kära vänner. Det blir en perfekt fredag :)
Ha en bra kväll allihopa, det tänkte jag ha.

Kärlek.


Tuesday

Hellu :)
Har kommit fram till att jag ska vara ute i god tid med nytt jobbsökande i år. Förra året blev det lite väl tätt in på sommaren även om det löste sig väldigt bra sen ändå.
Därför sitter jag just nu och fixar med mitt CV som jag inte ändrat sen sist jag lämnade ut det. Det är en del smågrejer att rätta till, ändra och lägga till, men det skönt är det att ha ett som är i princip klart.
Sen kommer frågan, var ska jag lämna in det? Det vet jag inte riktigt än, men det får vi se.
Att hitta det senaste numret av veckorevyn på hallmattan när jag kom hem idag gjorde mig lite extra glad! Det blir nog till att ta en liten titt i den nu, sen blir det ombyte och träning :)

Pusskalas


Måndag och vaniljbulle

Hej alla glada :)
Jag sitter invirad i min goa filt och försöker skriva lite på svenska analysen, det tar ju sin tid. Kollar lite bloggar emellanåt och springer ut i köket och hämtar något att äta. Just nu följer jag nog för många bloggar, de tar aldrg slut. Varning på mig där!
Första dagen i skolan efter lovet idag, gick bra. Cheerleading på gympan, kuul, därefter lunch och sen uppsatsskrvning på engelskan. Ganska smärtfritt faktiskt.
Nu får jag försöka fortsätta och skriva om vad som är typiskt för upplysningsepoken..
Puss så länge


Min läskigt goda bulle : )

Ge mig mer ledigt tack

Söndag kväll och jag har snudd på ångest inför skolveckan som snart kör igång. Visst är det jättekul att träffa alla igen, men den vanliga skolvardagen är inget som lockar jättemycket just nu. Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har hela denna dag kännt mig stressad. Över vad vet jag inte. Veckan som gått har varit så underbart skön på det sättet att det inte har funnits något att stressa upp sig över, inte tusen saker man måste göra, utan det var bara att vara.
Jaja, jag får sova bort min stress. Det är iallfall sovmorgon som gäller imorgon, bra start på veckan! Nu ropar både min tandborste och min säng på mig.
Sov gott allihopa!




Detta program lyste iallafall upp en del av min söndagskväll :)

Friends

Efter att inte ha träffat sina närmaste vänner på en vecka nu känner jag mig en aning konstig. Att inte vara uppdaterad nog är jobbigt. Som tur är ses vi inom en timme :) Tack för det!
För tillfället kan jag inte koncentrera mig på någonting. Allt bara flyger iväg, och jag bara flyger iväg i tiden genom att titta på en massa bilder.

Nej, nu ska jag ta och byta om till träningskläder och äta lite lunch. Snart blir det ett kärt återseende med Ida och Karolina, och därefter ett  bra träningspass.
Ha en bra dag :)

Ni är kärlek ♥

Home sweet home

Heej alla männsikor!
Jag är hemma igen efter en helt underbar vecka i sköna snösäkra Norge :)
Kan inte annat än säga att jag har haft det underbart bra! Strålande sol och blå himmel varje dag. Grym skidåkning, good mat, trevligt sällskap, mycket prat, skratt och roliga diskussioner.
Jag längtar redan tillbaka till skidbacken, stugan och alla goa rutiner man kom in i. Att gå till skolan imån och börja med allt skolarbete igen känns inte lika lockande. Men, men, det är fortfarande en dag kvar på lovet. Så, idag ska jag njuta av den sista lovdagen :)
Enjoy your day!

O.

Skidveckan närmar sig

Hello folks :)
Två bra lagom lugna dagar har passerat. Igår blev det Melodifestivalstittande hemma hos Rich, mysigt. Promenad med Ida, umgänge med familjen, filmmys, och allmänt härliga grejer. Nu sitter jag här med halva skidoutfiten på mig, redo för backen. Borde ta och packa klart nu. Jag lyckas alltid skjuta upp min packning till sista minuten. Gissar på att det blir så idag med. Kanske ska jag ta och ändra på denna rutin och bara göra klart allt nu? Det är ju värt ett försök iallfall :)
Imån blir det tidig uppgång, och ett antal timmar i bilen, så det gäller att ladda upp med bra musik, bra grejer att läsa och gott tilltugg :)
Jag önskar er alla ett riktigt härligt lov, det är ni värda :)

Kärlek.

All you need is love






Holiday

Time is in, det är lov och jag är gladgladglad! Att bara få koppla av en hel vecka och inte tänka på allt skolarbete och all stress som hör vardagen till ska bli underbart. Jag längtar till snön :)
Har haft en  väldigt go morgon.  Älskar att bara kunna ta det lugnt på förmiddagen och bara strosa runt hemma.
Tänkte sätta på lite bra musik och börja ta fram vad jag ska ha med mig nu. Det blir bra det :)
Puss ♥


Make cupcakes, not war

Heej!
Denna torsdag börjar nu lida mot sitt slut. Första halvan av dagen va inte den roligaste dagen, utan snarare väldigt jobbig. Det blev en rivstart med samhällsprov, två timmar och fyrtiofem minuter :/ Sen gjordes val av inriktning och individuellt val inför trean. Beslutsångest där, ja. Efter lunch väntade det naturförhöret om genteknik, jippi. Mitt huvud va ganska slutkört efter det kände jag. Men nu är det över och min eftermiddag kväll har varit jättebra.
Middag med vänner till familjen som jag inte träffat på väldigt länge ikväll. Väldigt kul att träffa de igen, och det blev en hel del kära minnen och kommentaren "oj, va stor du har blivit" går ju inte att undågå :)
Känner att morgondagen kommer att gå fort och sedan väntar ett underbart lov. Oj, vad efterlängat!



Denna tröjan vill jag ha, hihi :)

Pluggpanik

Oj, nu sitter jag här kvällen innan samhällsprovet och naturförhöret och har litie panik. Får inte riktigt in majoritetsval i enmansvalskrets, proportionella val, och samtidigt genterapi och gmoväxter i mitt lilla huvud just nu.
Jag tog ett break förut och åkte och tränade iallafall, med min lilla kossa. Det blev ett stationspass idag, och oj va bra det va. Helt utpumpade efter en timmes intensiv träning. Men det är så det ska vara efter en träning. Om jag är så pass svettig att jag nästan rinner hela jag (låter fräscht?) då är jag nöjd :)
En dusch, lite middag och ett tv program senare sitter jag här. Kom just på att lappen om inriktning och individuella val inför trean ska vara inlämnad imån, och jag har inte fyllt i mina val. Oopsi, det blir till att göra det nu.
Jag får helt enkelt se hur detta går imån, det vet jag inte än. Men en sak jag vet är att jag imorgon vid denna tiden kommer att vara väldigt lättad :)
Nu blir det lit sista panikplugg, sen sängen.
Sov gott

Norge

Shoo bloggen!
Just nu är jag meegasugen på skidåkning och allt som hör det till, som after ski, solning i backen, god mat, mysiga kläder och snö. Om en vecka befinner jag mig i Norge, förhoppningsvis framför brasan med en stor kopp varm choklad efter en hel dags skidåkning.
Dagen har varit bra, och debatten är nu avklarad. Nu har vi bara lite kvar att ta oss igenom denna veckan innan man är förtjänt ett sportlov :)



Tjingeling

Tacotaco

Har precis avslutat en väldigt go tacomiddag :) Mumma.
Idag, måndag, ny vecka, började dagen tjugo i elva med gympa, då basket va dagens aktivitet. Go team white, the winner of the day :)
Engelska va dagens andra och sista lektion. Lyssnade på två redosvisningar innan jag va tvungen att rusa iväg till bussen för att åka till tandläkaren. Usch, jag gillar verkligen inte tandläkaren, har haft lite halvt skräck inför tandläkare ända sen jag va liten. Men det gick fint. Lite röntgenfoton och flour sen va det klart. "Det ser fint ut, så du är välkommen tillbaka om ett och ett halvt år Olivia " :) Då blev jag glad!
Efter farbror tandläkare tog jag vagnen till stadsbibiloteket där jag och min kloningskompanjon Karolina satt och jobbade effektivt med vår debatt. Vi tog igen från gårdagen där kände jag. Cred till oss!

Denna vecka är en riktig tuffingvecka med allt från debatt, redovisning, prov, stort läxförhör, eventuell inlämning+ läxor. Men lockbetet är ju sportlovet som kommer sen. Därför har jag bestämt mig för att inte klaga, utan bara göra det som ska göras. Så, nu är det hard work fram tills fredag.

Ha en bra kväll kompisar!


The weekend

Hej på er :)
Nu va det dålig uppdatering här på några dagar. Därför gör jag en kort sammanfattning av min helg.
Fredag, middag med några vänner till familjen, och sedan bara allmänt fredagsmys i soffan, vilket va välbehövligt. Lördag, stan med ida och karolina, äventyr på höög nivå och en fika där även lina anslöt lite senare :) På kvällen drog vi oss ut mot vårt kära mölnlycke, hem till oscar, där vi hade trevligt med lite mäniskor :)
Söndagen började med en promenad med Karrolur, sen va det dags att sätta igång med plugget inför debatten som vi ska hålla imorgon. Så kloning hit och kloning dit, utan något vidare resultat. Vi va inte de mest effektiva igår precis, men men, man kan inte alltid vara på topp. Sen switchade vi kläder och åkte och tränade med Ida, det va väldigt skönt att bara släppa allt ett tag. Därefter, hem och duscha för att sedan gå ner och möta upp Christoffer. Vi lagade lite middag och tittade på film. The holiday va filmen som vi vilade ögonen på, vilken för övrigt är min favoritfilm :) Jag ÄLSKAR den filmen! Jag blir lika glad varje gång jag ser den. Det blev en ganska sen kväll, men som tur är så har vi sovmorgon på måndagar, så jag överlevde ändå :) Det va min helg, braa skulle jag vilja säga.
En liten dagsuppdatering kommer lite senare.
Ciaoo

RSS 2.0