Hej vecka 27

Måndag idag, och på dagens schema står jobb ute i Askim med Karolina, tre till halv elva. En aning segt att sluta vid halv elva, men det är bara denna och halva nästa vecka kvar nu, sen blir det inget mera jobb på ett tag. Då ska jag njuta av sommarlovet fullt ut :)

Men det är en stund kvar tills jag ska åka så vad ska jag hitta på då? får nog laga en liten lunch, fixa med mina bilder, och bara gå runt i min lägenhet och lyssna på musik, jag gillar det : )
Hej hopp!

Idétorka på rubrik idag

Oj, nu missade jag två dagar igen, oopsi. Jag har haft fullt upp helt enkelt.
Igår va det nämligen så att min kära broder konfirmerade sig :) Konfirmationen va fin, middagen va oxå fin. Jag blev tårögd minst tre gånger under middagen när mina släktingar höll tal till både Axel och mig, snyft. Efter att vi sett ett utav de finaste bröllopp jag någosin sett bar det av till liseberg med hela gänget, vilket faktiskt va mycket  skoj. 
Kom på att det va nästan ett år sedan jag va på liseberg och åkte något sist även fast jag bor typ fem minuter därifrån, det är väl för nära helt enkelt :P
Jag blir så glad av att se barn sådär lyckliga så hela ansiktet bara lyser! Mina kusiner såg ut som små solar hela kvällen, skrattade så de kiknade när vi åkte slänggungan tillsammans, det va fint.
Sen blev det god middag igen och en stjärnvinst på marabou blev det med (dock inte jag som vann, men det va lika kul ändå)
Dagen var iallafall mycket lyckad, och jag måste erkänna att jag va en ganska stolt syster när jag såg min lillebror idag! Grattis Acki :)

Puss på er därute :*



Pappa och Axel Jag och Mamma


    
Axel får massage av Jacob                Liseberg

Ordning och reda, pengar på fredag

Sholahopp!
Fredag idag, hjälp vad dagarna går fort. Idag har jag jobbat, ätit lunch med Emma (äntligen), städat mitt rum och ska snart iväg till träning. Känner mig ganska duktig faktiskt :)
Skönt att det är fredag ändå och lite ledigt i helgen, för nästa vecka blir det hard work hos Lotta!
Hoppas att ni har en fin dag, pusspuss!

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V for the very extraordinary
E is even more than anyone that you adore.

Hihi, nu vill jag se föräldrafällan bara för det :)

Italianos




Jag bjussar på en sommarbild med, bara för att få sommaren att komma lite fortare :) kanske det kan hjälpa? Iallafall skulle jag hemskt gärna vilja ligga i en av de stora härliga luftfåtöljerna just nu. Jaja, jag får drömma vidare för tillfället. Sommar <3

In the summertime

Oj vad jag inte är en bra bloggare, hihi. Tiden bara rinner iväg från mig och sommmarlovet bara går känns det som. Nu vill jag ha varma sommarkvällar när man kan vara ute i bara linne och shorts o sitta på en klippa någonstans o bara njuta av sommaren, mums.
Vad har jag gjort de senaste dagarna nu då? Jo, jag har jobbat, varje dag faktiskt, o sen har jag träffat mina kära vänner :)
Idag va det fika på Franks med godingarna från Hulebäck, jag har saknat er!
Imån blir det jobb igen, sen ska jag agera barnvakt åt mina små kussingar, vilket oftast är ganska så mysigt faktiskt.
Men nu ska jag ta mina vindruvor, min guldkiwi, mangojuice och riesen o mysa lite framför en bra film.
Hoppas att ni har en go kväll. Pusshej

Min helg

Heej hej!
Det va väldans vilken dålig uppdatering det har varit på några dagra nu, skärpning där!
Om jag ska sammanfatta de dagar som gått skulle det nog se ut ungefär så här:
Torsdag: jobbade ute i askim hela dagen, åkte sedan hem till min Ida där det blev tjejmiddag som sedan utvecklades till tjejparty, skojskoj :)
Fredag: Sov över hos Ida på torsdagen, så jag gick hem till mami och åt frulle på midsommarafton. Kvällen spenderades ute i Mölnlycke hos Oscar. Jo, det va väl okej, men ingen vidare midsommarkänsla. Saknade midsommarmaten, dansa runt midsommarstången, och hela alltet, jaja.
Lördag: Jag tog bussen upp till Hunnebostrand, mycket mysigt. Sen låg jag på en filt i gräset med min ipod och läste mest hela dagen :) Vi lagade god middag och bakade till våra gäster vi fick på kvällen, mycket god mat, mycket skratt och goa människor.
Söndag: Karolina my darling kom upp til mig, jippi :D Vi tog oss en rejäl cykeltur i regnet för att besöka de små affärerna i hamnen. Cykelturen; dagens roligaste helt klart! Karolina och Olivia i världens fart, dygnsura, krockar med cyklarna och är nära på att köra in i en buske xD
Vi gick in och bytte till myskläder och åt lite lunch. Sen la vi oss i sängen och bara flummade, något som vi är mycket mycket bra på.
Motvilligt tog vi oss sedan upp ur sängen för att cykla ut i regnet igen, denna gången till Konsum för att handla frukt.
Klockan tio över sex satte vi oss på bussen med nybakade kanelbullar, mango-smoothie och frukt för att åka hem till Göteborg igen. Vi fick helt klart bussens stjärnplatser, riktigt nöjda efter en liten incident vid påstigningen. Jag säger bara Myrsloken: Shut up and drive! :D
Helgen var iallafall mycket mysig, tack för att du kom upp Karolina <3.
Nu är det måndag och jag har hunnit med att jobba, titta på film, varit lite social med min familj och äta middag.
Hoppas att ni har en bra kväll.
Tjingeling.

A hard work work

Heej hej!
Nu sitter jag här mätt och är belåten efter att ha lagat en god lunch till mig själv :)
Om tjugo minuter ska jag ta och bege mig till jobbet, jobbar till klockan sju ikväll.
Kvällen bjuder på fotboll med lite trevliga människor. GO SVERIGE!

Pusshej.


17 juni

Hej hopp!
Idag är det tisdag, inte vilken tisdag som helst utan tisdag den 17 juni. Och då vet alla vid det här laget att Ida blir 17 idag, grattis älskling!
Min dag har för det första bestått av en misslyckad överrasknig. Jag och Emma tänkte vara lite roliga och åka o surprisa Ida utanför hennes jobb, men det slutade med att Ida surprisade mig när jag om ut från bussen istället, haha :)
Sen blev det en liten PG's stund vid Nobel, påminde om gamla goa tider. Därefter följde jag med födelsedagsbarnet hem en stund.
Och eftersom att det är tisdag idag så innebär det Gossip girl, wie :D Karolina, även kallad Ratchu, kom hem till mig och såg Gossip med kardemummakaka, te och mango, det va grejer det.
När vi sedan skulle bege oss till Korsvägen missade Karolina sin spårvagn med ca 30 sekunder, störande värre, så vi fick den briljanta idén att åka lite hiss, så vi gick till Gothia Towers och åkte i den höga ubersnabba hissen och kollade på vårt fina göteborg, det va skoj :D
Men nu ska jag ta och gå o lägga mig, det är en dag imorgon oxå.
Sov så gott!

Oh it's monday

Sho man! :D
Idag är det söndag och jag känner mig som en zombie. Gårdagen spenderade vi i Skåpesund, hos Jens. Mycket trevligt var det. Grillning på en liten ö, mys i båten och lite sånt :) Kvällens ord: YEEEES, kvällens program: Pokemon och kvällens låt: Forever!
Inatt sov jag en hel timme, wooh. Klockan kvart över fem imorse begav jag och Karolina oss till Skåpesunds busshållplats, för att ta bussen hem till Göteborg. När klockan är halv sju, det ösregnar, man bär på massa packning, är hungrig som ett djur och genomblöt på det så vill man mest bara hem och ta en vam dusch, lägga sig under täcket och dricka lite te. Det va precis vad jag gjorde när jag kom hem :D
Men länge blev det inte, sen stod jobb på dagens schema! Tiden gick extra långsamt idag. När det kändes som jag hade skärt tomater i typ en timme hade det gått typ tio minuter, jippi. Jag fick iallafall en god lunch, sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och ska snart rusa iväg till träningen.
Jag misstänker att jag kommer vara liiiite trött när jag kommer hem sen.
Hoppas att ni har en bra dag :)
Tjong i balongen

Dancing in the moonlight

Bara för att jag ÄLSKAR denna låten, den gör hela mig glad!

We get it on most every night
when that moon is big and bright
its a supernatural delight
everybodys dancing in the moonlight

everybody here is out of sight
they dont bark and they dont bite
they keep things loose they keep it tight
everybodys dancing in the moonlight

dancing in the moonlight
everybodys feeling warm and bright
its such a fine and natural sight
everybodys dancing in the moonlight

we like our fun and we never fight
you cant dance and stay uptight
its a supernatural delight
everybody was dancing in the moonlight

dancing in the moonlight
everybodys feeling warm and bright
its such a fine and natural sight
everybodys dancing in the moonlight

we get in on most every night
and when that moon is big and bright
its a supernatural delight
everybodys dancing in the moonlight

dancing in the moonlight
everybodys feeling warm and bright
its such a fine and natural sight
everybodys dancing in the moonlight

Lycka



Sommar

Nu är det äntligen sommarlov, det kom i år igen :D
Sol, bad, jordgubbar, vänner, ljusa ljumna kvällar, god mat, glada människor, glass, bruna ben, hav, frihet!  Jag känner på mig att denna sommaren kommer att bli väldigt bra.
Nu ska jag sätta på lite mangote och lägga mig i sängen och kolla på Oc, mys :)
Ha det fint så länge!

Välkommen!

Hej hopp världen!
Tänkte bara önska er välkomna till min lilla blogg :) Enjoy.
/Olivjaa

RSS 2.0