New York

God kväll!
Allt är packat och klart, och jag är galet pepp :D I över en vecka kommer jag att befinna mig i USA gott folk, i New York! Hotell, god mat, shopping, sevärdigheter, sen blir det även lite besök hos några släktingar till Renée. Jag känner på mig att jag kommer att tstormrivas.
Däremot har jag kommit på att jag ogillar att säga hejdå till folk. Okej, det är en vecka, men ändå. Det är så långt bort, från männiksor man träffar varje dag.
Jag måste ju bara nämna att Karolina vann priset för dagens gulligaste, helt klart! Dök upp utanför min dörr bara sådär med en påse med massa gott, och för att säga hejdå. Fy, va du är söt, jag blev helt rörd!
Nu önskar jag er en härlig vecka här hemma i Göteborg, så ses vi snart igen.
Waah, jag kommer nog ligga vaken ett tag till. Det blir nog en Caroline känner jag på mig, springa runt till klockan tolv halv ett när alla andra sover, och packa ner små grejer man har glömt, hihi :)
Okej, nu ska jag avsluta. Jag är glad, jag ska till New York :D
Sov gott.
Kärlek.


Life is a song

Good morning!
Nu är det på tiden att jag lägger in ett blogginlägg här känner jag. Jag har fått tillsägelse av en viss Oggy att jag ska uppdatera oftare, så jag får försöka ta och göra det :)
Nu har jag precis ätit en god frukost med min mami, gott bröd och varm choklad, mumma :) Jag älskar lördagsfrukostar, utan stress! Så nu är det träning som gäller klockan elva. Efter träningen blir det fika med min Emma (jag är nästan chockad över att vi har hittat en bra dag, hihi) på stan, mysmys.
Ikväll ska jag träffa lite goa männiksor, kanske blir det party, det vet man aldrig, så vi får se vart vi hamnar.
Sen måste jag bra säga att om två dygn vid denna tiden sitter jag på ett flygplan påväg till New York, aaaaaaah :D Jag är grymt pepp!
Ha en bra dag människor! Pussipuss

Don't worry, be happy

Hej underbaringar!
Idag är en bra dag, en mycket bra dag! Jag är helt glad, hela jag. Fråga mig inte varför, allt bara flyter på :)
Åka spårvagn stod på dagens schema. Började klockan åtta, och slutade tio, grymt skönt :)
Sen bar det hem, för att vända, och sedan ner till stan för att träffa johanna, och sen karolina.
Det blev en vääldigt god lunchbuffé, och en härlig stund på condeco.
Tränat har jag också gjort idag, pulspass med malin. Hon är gryym :D
Ååh, sen blev jag så glad är jag kom hem, då min kära lilla broder hade lagat jättegod middag. Han kommer bli en grym kock :) Emelie ringde förut med, från Coldplay-konserten, jag vill såååå vara där nu, men jag fick känna lite på stämningen iallafall :) Nästa gång de kommer till sverige, då är vi där!
Nu blev det en liten mellanlandning framför datorn innan jag ska krypa ner i min goa säng. Sov nu så jättegott allihopa, det ska jag göra.
Puss /en glad oliv :)

Hösthöst

Nu är det konstaterat, det är höst, redan (!). jag hade ju helst velat att den där härliga höstsolen skulle titta fram lite innan den ruskiga hösten kom, men icke sa nicke. Det kan faktiskt vara mysigt med höst, alla mysiga tröjor, halsdukar, och alla myskvällar med te och filt i soffan, hihi.
Imån är det torsdg, och det är snart helg ju, yeeey! Snabbt går det!
Idag har jag varit hemma hos mamma och ätitl ite gott, och suttit framför brasan, det va mys.
Jag har även tankat Karolinas usb-minne med en massa nya bilder, så nu har du lite uppfräshning i bildbiblioteket darling! :)
Kvällens tv-program, idol. Det ska ses! Sen ska jag ringa min lilla Emma (:
Ha en trevlig kväll!



Hakuna Matata <3

Bristpårubrik

Sho mans :)

Tisdag är dagen, och det har varit en skön dag! Dagen slutatde redan 12.35. Jag skulle kunna sammanfata min dag med; mataffär, äta, uppdrag på avenyn, fruktstånd, provskor, mango, naturgodis, mysbyxor, top model och om en pojke (som för övrigt är en mycket fin film)
Jag har kommit fram till att mina mysbyxor är mitt absoluta favoritlagg just nu. Speceillt nu, när hösten kommer och man bara vill in och mysa :)
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, jag ska upp om sju timmar ( men jag va tvungen att se klart filmen), hihi.
Jag känner på mig att det kommer bli väldigt jobbigt att gå upp imån. För det första kommer jag vara grymmetrött,och för det andra kommer jag ha fortsatt extrem träningsvärk, inte kul.
Men, men, det får gå. Sov så gott nu. Pussipuss

Hej världen, jag lever :)

God kväll människor!
Tro det eller ej, jag lever fortfarandre, men har inte riktigt haft tid för min lilla bogg här. Kanske kan slänga in ett litet inlägg då och då.
Skolan är igång, och allting går väldigt fort känns det som.
Nu sitter jag här och ska snart krypa till sängs, men först vill jag yttra mig lite :)
Idag är jag väldigt glad, jag är så himla tacksam för alla mina fina vänner jag har! Ni vet vilka ni är, och ni är underbara <3. Utan er skulle jag inte vara den jag är!
Så, sov så gott nu, dröm sott, sussa sött, och allt va det heter.
xoxo.
/ Olivia

En grej till bara, JAG SKA TILL NEW YORK snart och det gör mig gladgladglad! Färdigbokat och klart :D

RSS 2.0