Hejdå 2008 och hej 2009

De sista timmarna på detta år nu! Det är nästan så det känns lite sorgligt att det bara kommer försvinna snart. Jag skulle sammnafatta detta året med ett ord: Underbart!
Nyårsafton och mycket att göra inför kvällen. Nu blir det lite lunch, på med nyårsklänningen och allt fixeri med hår o grejer. Sen hem till mamma för att hämta lite grejer, och därefter ska jag möta upp tjejorna för att handla in mat till vår middag :)
I mölnlycke kommer jag fira in det nya året denna gången, hos en viss oscar :) Jag tror det blir grymt, utan några höga förväntningar. Huvudsaken är att jag får vara med mina underbara vänner!
RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Njut av kvällen, det ska iallafall jag göra!
Vi hörs nästa år :)
Puussss


Happiness

Hej bloggen!
Måndag igen, och det kändes grymt skönt att bara fortsätta sova när jag vaknade imorse, för det är loov :)
Igår va en väldigt härlig dag och kväll med familjen. Fick fixat iordning på mitt rum och packat upp allt som skulle packas upp tillsammans med min nya ipod dockstation. Nu har jag både en hos mamma och en hos pappa. Perfect! Den går på högvarv kan jag säga :)
Nu ska jag klä på riktiga kläder och ta mig ner till staden för att träffa mina flickor. Det blir ett byte av en julklapp, kanske något nytt roligt och även lite nyårsplanering :) Det känns som att nyårsafton börjar bli lite mer klart nu, och alla bitar börjar falla på plats.
Ikväll kommer familjen Lextorp hem på middag, vilket ska bli kul.
Ha en bra måndag allihopa!
Puss&Kram


Back on track

Hej hej hemskt mycket hej :)
Oj, vilka bra dagar det har varit. Julen spenderades som sagt i Jönköping. Inte en lugn minut med mina små kottar, men det va skoj :) Efter ungefär en veckas resande från olika ställen fram och tillbaka har jag nu landat här hemma, vilket känns väldigt skönt.
Kom hem till Göteborg i fredags kväll. Gårdagen bestod utav träning, packning, gäster och sen iväg till Skåpesund för att fira Jens som fyllt 18!
En väldigt rolig, fartfylld och galen kväll/natt. Tack till de som va där :)
Väl hemma idag blev det ett kärt återseende med lilla Nellie som bara växer och växer. Gullunge är vad hon är.
Vi hade även minijulafton här hemma idag, väldigt mysigt med många fina julklappar.
Nu ska jag sätta på mamma mia filmen och bara njuta av att det är jullov.
Pusss puss puss






Dan före dan före dopparedan

Heej hej!
Inte mycket tid över för sånt här nu precis innan jul. Hjälp vilket späckat schema.
Kvällen igår va det bio som gällde. Inte riktigt som vi tänkt oss, men ett medelbetyg får den av mig.
Idag stod jobb på schemat, och sen blev även den den sista julklappen köpt. Lättnad!
Nu ikväll va det julmys med familjen som gällde, som varje år den 22 december, vilket innebär god mat, inslagning av julklappar och bara allmänt julmys.
Ögonen vilade vi på Love Actually :) Helt klart en av mina favoritfilmer!
Nu ska jag slå in min näst sista julklapp och sedan packa lite. Imån bär det av till släkten i Jönköping för att fira jul.
Kommer hem till Göteborg på fredag igen. Hoppas att ni får en riktigt GOD JUL!

Kärlek.


Julklapparna ligger fint och väntar på att bli öppnade hemma hos oss just nu :)

Jullov :)

Heej kompisar :)
Jullov, äntligen :D och jag har inte riktigt haft lvarken lust tid eller ork till lilla bloggen, men here we go again.
En liten sammanfattning av min helg: I fredags, julavslutning. Först med skolan, sen med klassen, då det blev fika, bildspel och en liten tävling :) Därefer bar det hem till emelie för att ha vårat älskade julklappsrace. Grymt kul va det, och jag är  meganöjd med mina julklappar :) Tack flickor!
Igår va det dags att handla julklappar för min och karolinas del. Jag fick panik av allt folk, värmen, hungern och allt mitt velande om vad jag skulle köpa. Så jag åkte därifrån två julklappar rikare :) Sen va det hem och vända för att sedan ta bussen till landvetter, till sandra :) Det blev en grymmegod middag med trevligt sällskap i form av ida, karolina, sandra och ellinor :)
Idag va det träning som gällde, sen hem duscha, packa lite, hem till pappa, äta lunch och ner på stan igen. Idag har jag fått tag på alla mina julklappar, utom två. Skönt :) Men hjälp vad mina pengar rullar iväg. De går ut, men kommer inte in. Som tur är blir det lite jobb imorgon. Det behövs!
Men nu är det lite middag på g, för att sedan åka ner till stan igen. Kvällen bjuder på bio, Twilight med en massa goingar :)
Så, nu måste jag skynda lite igen.
Pusspusss


Regnig och vindig torsdag

heej hej!
Av någon konstig anledning publicerades inte detta inlägg när jag la upp det, så det kommer nu istället :)
Min dag idag; varit i skolan, varit hos frisören (älska det) kändes som att hon kunde hålla på och pilla i mitt hår i flera timmar, hihi. Sen blev det en fika på condeco med Ajda och Karolajna :) mysigt. Några timmar senare, en promenad nedför avenyn, in i några affärer och sen hoppning på spårvagnen. Så, nu är jag hemma, i mina mysbyxor och tofflor. Imån är det skolavslutning :D Wiie!
Jag vill avsluta mitt inlägg med att säga GRATTIS TILL STIPENDIENA IDA OCH MATILDA! :D You rock! Jag är en mycket stolt vän :)
Toodeloo

Och så fick..

..peter sin wille, hanna sin elias, magnus sin emma och per sin åsa :) slutet gott, allting gott!
Nu tänkte jag börja slå in mina julklpappar inför julklappsracet på fredag. Längtar :)
Så, fram med papper, tejp, snören och allt vad som behövs, här ska det slås in. Lite julmusik på det med kanske?


Förra årets julklappsrace. Det är stressigt och panikigt men väldigt roligt :)

081217

Hej gott folk!
Näst sista dagen i skolan, känns grymt skönt :) detta innebär att det inte är något plugg till imån, hallelujah!
Idag blev det en lång dag, eftersom vi gick över på natuen och såg en lång film. Halv fem kom vi ifrån skolan, och det va ju rena rama natten ute. Jag och Richy mötte upp vår lilla ida i stan. Det va julklappshandling på gång för deras del, så jag gjorde de lite sällskap, och delade med mig av mina grymma julklappstips :)
Måste bara påminna alla om att det är bonde söker fru final idag, yeeej :D Ser fram emot det!
Nu blir det middag, så tjingeling.

Aaaaaaahh

Just nu är jag så arg att jag nästan kan spricka! Hela mitt franskaarbete är puts väck från datorn.
Helt borta!
Jag vill bara gå och slå på någonting just nu. Det är nästan så jag borde åka tillbaka till friksis och köra ett ki box pass. Nej!
Gaaaaahhhh, jag blir så fruktansvärt irriterad! All tid som jag la ner på den är bara helt i onödan. Nu kommer halva min kväll gå åt till att göra om denna jäkla texten.
Uuusch.
Det är väl bara att börja om igen. Behövde bara avreagera mig lite på något.
Wish me luck.
Tillbaka till franskans, napoleons och franska revolutionens värld igen. SUCK :/


På språng..

Hellu everybody!
Tisdag idag, kort dag, skönt :)
Igår blidde dte ingen uppdatering, men dagen innehöll iallafall klassråd, gympa med minitennis (kuul), och en film på engelskan. Sen va det hem och vända, för att sedan bege sig till samhällarnas julfest. Det va trevligt, men kanske hade vi lite för höga förväntningar. Aja, det kan inte alltid vara på topp.
Nu sitter jag iallafall här och har precis skrivit klart min franska text om Napoleon, och ska byta om för att åka och träna med min Idaaa :)
Hoppas ni har en bra dag!

Olivia.

Sammanfattning av helgen min

Hej mina vänner!
Inte bra uppdatering denna helg, usch och fy. Men tiden har rusat iväg och det har inte funnits tid till min lila blogg. Däremot  varit en väldigt rolig helg :D Lördagen bestod av tidigt luciamys, lussebullebakning, julklappsinhandling och reunion med alla lundenbarn på kvällen, Oj, vilken rolig kväll. Först middag med alla tjejer, grymmegod mat och roliga lekar. Sen bar det av till en lägnehet i johanneberg där boysen anslöt. Kvällen bjöd på mycket dans, skratt och framförallt nostalgi!
Klockan kvart i tre låg jag i min säng igen, villket va väldigt skönt :)
Idag har vi firat axel med kusinerna,  varit iväg och tittat på huset, och jag har även pluggat, lite iallafall. Gjort klart min labbrapport *stolt*
Sen tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll för en gångs skull, men det blev ett efterlängat samtal med sandrutt istället :D Väl behövligt!
Men nu ska jag gå till min tandborste och vara lite social :)
Sov gott alla goa där ute <3


Underbaringar där! Kärlek.

helg=underbart

Shoosan :)
Finally friday! Härlig start på denna dag med luciatåg och lussefika på språket blev det idag :) Därefter va det ett inte lika roligt matte prov som väntade. Grymt skönt att ha det gjort nu iallafall. Sen blidde det lunch och lite ekonomi, väldigt slappt. Innan vi tog bussen hem sen slank vi förbi och tittade lite på innebandymatchen som spelades, skoj :)
Nu ska jag sjunka ner i soffan och öppna det nya numret av veckorevyn, det blir braa : )
Glöm inte att se idol finalen ikväll! :)

Ha en bra kväll allihopa.


Snaart helg

Shosan :)
Redan torsdag kväll och bara en dag kvar till helg. Denna helgen är fullbokad, vilket jag gillar :)
Idag har varit en skön dag, samhällskunskap där vi prataade lite mer om grupper, titade på bilder från ettan (nostalgi, hej) och såg en film. Sen va det lunch och inställd svenska, lycka :D Sist men inte minst, natur, då vi såg en film om genetik.
Sen blev det pulspass idag med, sköönt :) Nu ska jag plugga det sista på matten och sen gå och lägga mig tidigt ikväll.
Kärlek.

Två veckor kvar till julafton :)

Hej gott folk!
Har precis avslutat en lång och härligt telefonkonferens med min älskade Ida <3. Du är saknad!
Idag har varit en låång dag. Från åtta till fyra tycker jag är lite väl långt. det betyder utanför hemmet sju till halv fem, lite segt :/
Men men, jag överlevde. Just det, jag glömde berätta om en liten happening på hulebäck igår, nämligen godisregnet. Haha, oj vilken hets det blev kring detta. Folk blev som djur; hoppade, slängde sig och krälade till och med på golvet efter godis som slängdes ut.Det va roligt iallafall :)
Måste även flika in med att bonde söker fru är ett grymt bra program, haha. Jag är jättespänd inför nästa vecka, wiie :)
Nu är det sängen som gäller. Hoppas ni har haft en bra dag. Pusskalaaas



Hur söta är inte de här två då? Gullisar <3

Tisdag

Go' kväll!
Jag vill börja dagens blogginlägg med att säga Grattis till körkortet Emelie! :D Jag kan intyga till 100 % att hon är grym på att köra eftersom det blev skjuts in till stan efter skolan idag med musiken på högsta volym. Vi hamnade på paprika och åt tills vi va riktigt mätta. Gott va det :)
Därefter blev det en liten tur på stan med Caroline, och jag insåg att jag kanska borde komma igång med julklappshandlingen på riktgt nu, det är ändå inte så långt kvar. Det får bli på fredag, kanske :)
Annars har jag varit hemma ikväll, lyssnat på julmusik umgåtts med my dear family och suttit med andragradsfunktioner, jippi.
Nu ska jag sova. Pusspusspuss


Hurtful

Hej bloggen!
Ingen uppdatering igår, sorry. Det gick i ett hela dagen och helt pötsligt va dagen slut. Men jag tror att ni överlever ändå :)
Måndag och endast åtta fjuttiga skoldagar kvar till lov *överlycklig*
Det känns ganska otroligt att vi faktiskt närmar oss jullovet, men väldigt underbart!
Dagens och även helgens låtberoende har helt klart varit "Hurtful", grym låt :)
Nu ska jag ta och fortsätta lite med min matte, wish me good luck.
Pusspuss


Lördag/Söndag

Hejsan hoppsan, nattsluddradren här :)
Precis hemkommen från en lite speciell men rolig kväll. Kvällen började med att vi åkte ut till mölnlycke, hem till anders för lite party, men trots folket kom det aldrig riktigt igång. Det resulterade i att vi tog halv tolv bussen in till stan. Väl i stan hamnade jag och karolina på franks med tre pojkar. Oj, vad vi har skrattat åt människor idag och vilka roliga skapelser vi har träffat. Så fort folk får lite i sig och man är ute en lördagskväll kan vem som helst komma fram och prata, skoj :) så borde det vara annars också, inte bara på fredag och lördagskvällarna. 
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova lite, för imån är det både packning, fira axel med några vänner till familjen, dansuppvisning och lite annat smått och gott som gäller.
Sov gott världen!

Grattis på födelsedagen lillebror

Hej hopp!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det axels födelsedag, hurra hurra hurra!
Mysig kväll igår med mina favoritflickor, och lite roliga människor på vägen hem, haha.
Idag blev det frukost och paket på sängen för Axel. Nu ska jag göra mig klar för pepparkaksbakning som står på schemat idag. Hoppas ni får en bra dag!
Kisses and hugs


Fredag friday vendredi viernes

Kär dag har många namn :)  i vilket fall som helst är det fredag och det betyder ledigt och att jag har en hel helg framför mig :) Underbart! Idag har det varit skola 08.00-16.00. Därefterblev det en sväng till stan för att inhandla present till min kära lillebror  som fyller moppe imån, och karolinas kära far. Jag tycker att vi lyckades bra med våra grabbpresenter :)
Väl hemma vid sju va det middag med gäster och allt, så det blev en långmiddag idag, mysigt va det! Nu slurprade jag precis i mig mitt sista te och ska ta och åka hemtill Ida. Mysmys.
Helgen är kommen och allt är väldigt skönt. Oj, nu måste jag springa. Puss på er

En Trött Olivia

Heej *gäsp*
Denna dag har innehållit skola, (rolig samhällskunskapslektion faktiskt, då vi diskuterade klassens gruperingar och sammanhållning) plugg, träning och plugg.
Jag ska ge er ett litet tips; plugga aldrig liggandes, det får inga bra konsekvenser. Jag tänkte ligga lite skönt och läsa min franska förut, men vips så slumrade jag till. När pappa sen kom in till mig en liten stund senare vaknade jag upp med ett ryck och trodde att jag försovit mig till klockan tio.  I själva verket va klockan tio på kvällen. Oj, jag borde verkligen sova vid detta laget om jag ska orka skriva prov imån bitti. Så nu säger jag tack för mig och går till bädds.
Puss på er alla därute :*


They bring me to you

God kväll!
Idag har varit en lång dag och jag funderade precis på vart tiden tog vägen sen jag kom hem?
Nu är klockan helst plötsligt halv tio och jag vet inte vad jag har gjort. Sett på bonde söker fru har jag iallafall gjort, älska det programmet :)
Jag borde sätta mig lite med min franska och matte nu, så jag inte jag är död imån. Jag ska trots gå upp om nio timmar.
Pusseluss


Lycka! Jag saknar denna dagen så grymt mycket!


Två dagar i december än så länge

Shoo :)
Här ligger jag och läser om tron på efter livet efter döden och nära döden upplevelser, ganska spännande faktiskt. Okej, inte för att jag gör det frivilligt, utan för att vi har svenska läxa om helvetet, den gudomliga komedin, liv och död ungefär. Jag begriper mig inte riktigt på en del gamla ord. Vad betyder monstruös och yvas liksom? om det är någon som kan, hjälp mig gärna :)
För övrigt blev det en liten mysstund när jag kom hem idag. Mitt och Johannas mål, hela dagen : )
Nu sk jag göra klart min svenska läxa och sen blir det träning för hela slanten.
Tjingpao


Hej hej första december

Vad hände där? Sista månaden på året. Men det är flera fina saker i december, det är snart jullov, det är mycket julmys, man kan börja köpa julklappar, baka massa gott, gå på jul på liseberg och så kan man hålla på ett bra tag att rabbla :)
Denna skoldag har varit konstig. Jag har blivit irriterad, frustrerad och arg. Det enda roliga va på gympan när vi spelade badminton, det va ljuset på dagen, hihi :)
Det blev iallfall en mysig eftermiddag när jag kom hem. Jag har försökt att börja plugga utan vidare resultat, så det får bli lite av det ikväll. Men så blir det när man skjuter upp det för sig. Skärpning där!
Nu ska jag ta mig ut i köket och baka scones. Goott!
Hoppas på en bra kväll.
Ciaaooo


RSS 2.0