Buuuh

Hej hopp!
Två inlägg på en dag, det är lyx för att vara från min blogg :)
Halloween idag, vilket jag inte har känt av för fem öre. När man va liten va det så stor grej när man skulle klä ut sig och gå ut med repliken: bus eller godis.
Idag har jag iallafall träffat min goingar Idahoe och Sandrutt en stund. Det blev en liten pratstund i sängen :)
Sen tog jag mitt pick och pack och förflyttade mig till Friskis och Svettis för träning. Mycket kändisar idag, det blev träning med Karolina, Anna, Cornelia och Anna :) trevligt trevligt!
Ikväll blir det mys med I och K, vilket det har varit gott om detta lov. I like it :)
Nu ska jag springa till min spårvagn.
Tjoflöjt
/ Olivia


Friday it is

Shoo! :D
Ingen uppdatering igår, illa illa. Detta berodde på min dag, där det inte fanns någon som helst lucka för att blogga. Dagen började med en liten snabb tripp in till stan med mitt K, för att köpa vantar, klänning, byta linne och allt va det va :)

Sen bar det av till universeum för min del, för att träffa mina kussingar, moster och "morbror" som hade gått omkring och tagit kort på alla apor, hajar och allt va det va. Det va mysigt, alldeles för länge sen vi träffade de. Vi gick iväg hela gänget till jup's för att äta lunch, gott :) Sen, hem för att äta tårta och fira min mor i efterskott. Det blev god mat och myspys.
Vid sex va jag tvungen att lämna hemmet för att ta mig vidare till eskilsby! Party stod på kvällens schema.
Det blev en rolig, lite konstig, inte så lång kväll, men det va skoj :D
Nu ska jag göra ett ryck tänkte jag, det är fint väder ute idag :) Ha en underbar dag allihopa.
Kärlek!


Min lille goa Jakob.


A place in this world

Hej bloggen!
Redan onsdag, och nästan halva lovet har gått. Hjälp, kan nån sakta ner tiden lite? Det går för foort!
Dagen innehöll träning, stan med lina, fika på fröken olsson, bonde söker fru, gossip girl och en del pratande i telefon :)
Åååh, nu fick jag en riktig nostalgi attack. Jag vill tillbaka till New York! Älska den staden. Jag hade seriöst jobbat varje dag under en låång period för att få åka dit snart igen. Just nu står fyra saker från new york framför mig och bara gör mig helt galen. Aja, det är bara att fortsätta drömma, snart är jag där igen, hoppas jag :)
Nu ska jag sova lite tänkte jag, men först ett sex and the city avsnitt :) Då kommer jag få ännu mer new york nostalgi!
Sov gott och dröm fina drömmar!
/ Olivia


Underbara stad

00.00

God kväll!
Hoppas att allt är bra med er. Nu sitter jag här vid datorn och är fast, för jag börjar ladda ner en massa bra musik. Här kan jag sitta ett bra tag och bara lyssna. Nej, jag lägger in den i min ipod istället nu :)
Min dag idag: dagen började med fruksot i sängen framför satc ( i love it), efter det blev det träning för min del, sen väl hemma lagade jag lite lunch till mig själv, tog en dusch och ringde min vän ida som glatt kom hem till mig :) Det blev en promenad och lite tittande i hennes skolkatalog, skoj. Därefter va det dags för mig at ta tagi min packing, eftersom jag skulle till papi idag, och då va ida den bästa packarkompisen, hihi :) Därefter kom min far och hämtade oss,och vi tog oss till den stora mataffären i mölndal för att möta upp karolina. Jag tror seriöst att vi skulle kunna vara där inne en hel dag. Tragiskt men sant :) sen ar det av hem till krokan för att laga middag. Det blev megagott, och mysfaktorn va höög :)
En väldigt bra dag enligt mig. Men nu ska jag ta och gå till bädden, för om tolv timmar ska jag vara nere på friskis redo för ett träningspass igen :) Så sov nu så gott allihopa dä ute. Puss

Home again

Hej hopp sockertopp :)
Nu är vi hemma igen efter (nästan) två mycket härliga dagar! Det kändes som att det va på tiden att kjol-gänget tog en tripp upp till hunnebo igen. Oj, vad vi har ätit gott och sett bra grejer. Tiden har spenderats i mataffären, i köket och i soffan :) Middagen blev mycket god, och det blev även allt det andra. För er som är intresserade så åt vi potatisgratäng, choritzo, en god sallad, kladdkaka, glass, ananas, vindruvor, clementiner, sura bilar, äpplen, marabou digestive, en mycket god brunch med ägg, bacon, te, juice och lite goa mackor med :) Grymt gott.
Vi har även vilat våra ögon på linas kvällsbok, mean girls, oc, och framförallt sex and the city :D Perfekt sysselsättning när det ösregnar :) Detta skulle jag vilja säga var en perfekt start på lovet. Tack flickor <3.
Hoppas att ni andra har haft en bra dag med. Pusspuss


  

Toodeloo

God morgon!
Just nu är jag inte på det bästa humöret känner jag. Jag vaknade upp imorse och var lite sådär halvstressad för att hinna med allt jag skulle göra. Motvilligt slet jag mig från den mysiga frukosten för att springa ut i regnet till spårvagnen. Väl nere vid centralen är ingen från KJOL-gänget där. Hm, kollar mobilen och får ett sms från Lina. Ni har väl inte glömt att man tillbaka klockan en timme idag? Shit. Aja, där stod jag, en hel timme för tidig. Åååååh, jag blir så arg. Jag som hade sett fram emot att få sova den där extra timmen, det är ju så undebart när man vaknar och inser att man kan sova en timme till utan att tiden ändras :) Men nej, i år blev det inget av det. Så jag tog spårvagnen hem igen, lite halvt irriterad. Så, nu vill jag uppmanana er alla att inte glömma att ställa om klockan idag. Nu ska jag snart kila igen (till den riktiga vagnen) Ha en bra dag :)
/ Olivia

Theese words

Heeej bloggen!
Idag har varit en skön dag, bra start på lovet :) Imån bär det av till hunnebo med kjol-gänget igen <3 En liten repris från sommaren, fast denna gången, massa höstmys :) Vi satsar stenhårt på det ätbara. Så det blir en tripp till mataffären med en gång gissar jag :) Så tyvärr blir det ingen uppdatering förrän på tisdag igen, men jag tror att ni överlever ändå.
Njut av ledigheten. Take care.



                      


My love! och även min drog just nu :)                   REPRIS IMORGON :D

Höstlooooov!

Hej på er alla mina vänner :)
Förlåt att jag inte uppdaterade igår, jag har ju lovat att bli bättre på det, men det hanns tyvärr inte med. Igår va det lång skoldag, träning och plugg som gällde. Jag får gottgöra det nu istället :)
Det är fredag, men det är inte vilken fredag som helst, det är LOOOOOOOV nu! :D Jag är överlycklig. Ledig i nio dagar. Inget plugg, inga tidiga mornar, och bara göra vad man känner för :D I love it!
Idag hade vi iallafall prov i turism och resor, vilket va ett riktgit pain-prov såhär sista lektionen innan höstlovet. Inte särskilt svårt prov MEN, från klockan två till fyra satt vi och skrev konstant. Fatta skrivkrampen?!
Äsch, det gör inget, vi är ju lediga nu (ja, jag måste upprepa det några gånger, för att fatta det) Just det, vi va ju i fotostudion idag med för att modella lite åt johanna och caroline, det va skoj :) hoppas att ni hittade nån bra bild flickor.
Nu blir det lite planering inför kvällen eftersom vi har lite olika options, så vi får se vad det blir.
Ha en go kväll. Ciaaao



Min glädje över lovet :D

Onsdagdentjugoandreoktober

Heejhej!
Idag är det onsdag, och här sitter jag med en liten skål iskall mjölk och k special, mumma :)
En vanlig dag i skolan idag, inget speciellt. Men jag tycker inte om att sluta så sent att man inte hinner komma hem förräns det  det börjar bli mörkt. Usch, det va helt kolsvart imorse, och igår kväll när jag skulle springa ner och hämta tvätten, det va nästan lte läskigt ju. Jag vill inte ha mörker nu, det gör en ännu mer sugen på att ligga kvar i sängen på mornana(heter det så? :), när klockan ringer kl. 06.00. Jaja, det är bara att gilla läget. Som min mamma förresten fick mata in i mitt huvud igår när jag fick mitt lilla utbrott. Jaja, nu glider jag ut lite väl långt här.
Vad är då planerna för ikväll? Först och främst; Bonde söker fru klockan åtta ikväll :D älska det programmet! Nu försöker jag få alla andra att göra det med :) Sen blir det väl en del plugg också, även om det tar emot. Svenskatexten ska vara inne imån, den är paaain! Äsh, det får gå helt enkelt, det är ju trors allt bara två dagar kvar till lovet! *hopparavlycka*
Nu ska jag ta och skriva lite på min text, så nu är dte dags att koppla bort bloggen en stund.
Puss på er godingar

        
                                   s o m m a r

Dansa med mig

Hejsan hoppsan :)
Just nu sitter jag och lyssnar till när min lille broder spelar gitarr, imponerande bra :)
Dagen har varit bra tycker jag, kort dag idag, det gillar vi :) Det blev en liten tur runt i lunden för att ta en titt på lokal för mig och karolina, vi SKA boka, snart!
Jag måste berätta en sak som hände mig tidigare idag, då jag kommit hem, satt mig i fåtöljen med en stor kopp nygjort te och en bok. Av någon konstig anledning satte jag koppen mellan benen, kanske för att slippa sträcka mig (på grund av min träningsvärk, haha) Efter att ha läst till en viss sida i boken tänkte jag att nu lägger jag ifrån mig boken och blundar i två sekunder, eftersom jag helt plötsligt blev så fruktansvärt trött. Yes, tror ni inte att jag somnade då? Med koppen mellan benen, inte bra. Jag vaknar sisådär sju minuter senare av att jag känner mig lite blöt, och har då lyckats spilla te på min vita kofta, mina jeans och i den vita fåtöljen, haha! Det är nästan så jag borde få pris för att göra något sådant. Dagens grej :P
Jaja, så kan det gå, när inte haspen är på. Nu måste jag försöka jobba vidare på svenskan, även göra lite matte och franska.
Om en stund ska jag ta ett litet avbrott, och äta en mango. Min goa mamma hade nämligen köpt med sig tre stycken hem idag, lycka :D
Så, nu har jag skrivit av mig lite (synd bara att jag inte kunde skriva av mig lika lätt på min svenskauppgift)
Hare bra, tjingtjing!

Lalalalala :)

Hej bloggen :)
Nu tänkte jag ta och fråga er läsare en liten sak. Är det någon som har pejl på det här med designen på bloggen? Jag är så fruktansvärt trött på min, men jag vill inte ha någon av de vanliga "standard designerna" som finns.  Lite kräsen, I know, men det är lite av min grej :) Så om  det är någon som vet hur man kan piffa upp det lite i sin lilla blogg så är jag mycket tacksam för lite hjälp :) Hoppas att ni har haft en härlig dag, trots rusket.
Pusselipuss

Och så va det söndag, igen..

Heej hoe!
Det är söndag, vilket egentligen betyder pluggdag. Har jag gjort något vettigt med plugget idag? Svar: nej! Jag har någon slags pluggspärr just nu tror jag. Ett tecken på att höstlovet är såå välkommet, komsi, komsi :) Jag kan verkligen inte komma igång med min svenskauppgift, det går inte. Sju meningar ungefär har jag skrivit, bra jobat olivia!
Jaja, idag har jag iallafall kollat på idol, ätit gott och tagit en lång söndagspromenad med karolina :)
Om en halvtimme börjar filmen "I hennes skor", den ska ses :) Söndagar har blivit värsta tv-dagen ju, gossip girl, hål i väggen, parlamentet,  filmer o allt, det gillar vi :D
Innan jag avslutar för denna gången måste jag bara uppmärksamma alla om att: ÖIS ÄR MED I ALLSVENSKAN IGEN! :D JAAAAAA!
Ciaao :*

Regnregnregn

Hej alla fans!
Jag tänkte berätta lite kort för er om min helg, hitills. Igår spendrades kvällen hemma hos Karolina, vårt kära födelsedagsbarn :)
Kvällen blev myycket lyckad, och det bjöds på både god mat, god tårta, champagne, go musik (dock en aning för hög kanske, hihi), dans och till och med charader :D Ett pris borde kanske ges till min och karolinas gemensamma charad :)
Ikväll har det varit en härlig PG's night; en kväll tillsammans med ida och emma, men numera kallade sillen och mårten :D Vår kväll spenderades i soffor och fåtöljer framför eva och adam! åh, det är nostalgi, fortfarande lika bra :)
Hoppas att ni har haft en bra kväll. Nu ska jag snart ta och krypa ner till kojs, och njuta av den sista sovmorgonen innan en ny vecka kör igång snart.
Sov gott folket, tjingpao!

Kossor redan då :)


 
Haha, kolla vilken fin liten bild jag hittade nu, dagen till ära :D Det är en gammal goding det; oj va mycket som har förändrats sen dess, hihi :)
Redan då va vi coola som få, haha! <3.

Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Det är ingen vanlig dag, för det är  bästa Karolinas födelsedag, hurra hurra hurra :D Graattis underbaraste, 17 nuu ju :D
Nu är det bara jag kvar, men snart kommer jag med och joinar gänget :)
Torsdag är dagen, fast det känns lite som fredag, för imån är vi hulebäckare lediga, oj va skönt!
Denna skoldagen va inte den roligaste i och med att vi hade naturprov och en lååång lektion med bertil. 8.00-10.45, med bertil. det är inget att leka med ska jag säga er!
Så, hur ser kvällen ut en torsdagskväll som denna?
Jo, jag tänkte ju åka ut till emelie ikväll och se på film med tjejerna och äta kladdis, men det blir nog inget för mig ikväll ändå :/ Min hals protesterar fortfarande, och imån ska jag inte vara sjuk! Så jag gör nog egentligen bäst i att stanna hemma ikväll och ta det lugnt. Men tjejor, imån blir en skoj helkväll istället :)
Och Karolina, jag ska tänka på dig ikväll när du bowlar, och du vet att jag håller tummarna för dig :)
Nu ska jag snart fortsätta min snackisstund med idaho :)

Pusselipusspuss




En bild på födelsedagsbarnet med såklart :) Söt som socker!

Ledig dag, wiiie

Hej Svej!
Idag nalkades det buffertdag på hulebäck, grymt skönt :D
Om vi inte hade haft något att plugga hade det varit heaven, men nu är det både engelskaprov, naturprov och stor samällsläxa :/ jaja, jag har inte pluggat ihjäl mig för det, utan jag har träffat mina vänner på stan och suttit i solen med en kopp te, kollat i affärer, ätit och kurerat mig från min förkylning.
Nu kanske jag borde ta tag lite i mitt plugg dådå. Ha en go kväll!
Tjing!

Hej Söndag

Heej bloggen!
Vad har hänt under helgen? Nu ska det bli uppdatering här :)
I fredags så va det fika, träning o sen bio på kvällen som gällde. Patrik 1,5 var filmen, den va skoj :)
Lördagen bjöd på en härlig sovmorgon, låång frukost, en sväng på stan med Lina och Karolina, och sedan party hos partylangaren Ida herself ;) Mycket rolig kväll måste jag säga, med allt vad en bra kväll ska innehålla! Tack peoples :D
Idag, söndag, blev det en liten tur ut till babyproffsen för att kolla på barnvagn. Oj, vilken djungel säger jag bara. Men vi hittade en bra till slut. Sen blev det lite packning för att förflytta sig till mami, och det va inte lite grejer jag hade med mig denna gången. Gossip girl denna kväll med, det har jag saknat! synd bara att det går på så dum tid :/ jaja, synd att klaga.
Nu ska jag ta en kopp te och lite ananas, för att kurera min hals, som håller på att bli förkyld, uschusch.
Ha en fortsatt bra helg nu, hihi.
Puss på er :*




jag gillar denna bilden : )

Shoo mans!

Ciaao, here I am. Det har varit lite dålig uppdatering, i know. Men tiden bara rinner iväg, och allt går så fort. Måste bara säag att jag hade en av årets bästa vecka förra veckan, i New York. I looooved it! Och jag vill sååå åka tillbakla igen :) Staden, maten, människorna, shoppingen, hotellet, huset, vädret, allt va perfekt!
Jaja, nu är det iallafall back to reality. Sitter här i skolan med Karrolur och Lajna, och väntar på att lektionen ska börja, dagens och även veckans sista lektion, wiiiie :D
Nu är det helg, vilket behövs. Får se vad som händer :)
Nu ska jag kila.
Tjing!

RSS 2.0