Förstafebruaritvåtusentio

Heej bloggen!
Nu va det ett himla bra tag sen jag skrev här, så jag tänkte att det va dags att återuppta detta lite smått igen. Sen får vi se hur det går med den saken, men man kan alltid försöka. Kan börja med att säga att detta året har haft en grymt bra början, då jag först firade in år 2010 på en strand i underbara Thailand för att sedan komma hem till mina vänner, gå in på min sista termin i trean för att sedan parta och bara leva livet!
Så, idag har det varit en vanlig måndag, eller kanske inte precis som en vanlig måndag brukar vara eftersom hela Hulebäck fick sluta klockan tolv idag för att vattnet hade frusit fast i rören, och vi därför inte kunde få någon mat eller använda toaletterna, haha. Så vi hade idrott, gjorde beeptestet och slutade sedan för dagen :) Jag tackar inte nej till att missa varken filosofi eller matte c. Efter skolan bar det hem för att laga en god lunch och därefter en mumsig hallonsmoothie :) Jag trivs när jag får vara kreativ i köket med bra musik till :) Efter en stund av njutande av min smoothie var det dags att styra in mot stan för att träffa min goa Emma. Det blev en mycket mysig fika på Biscuit med te och bulle :) Förresten tror jag att jag är kär i det caféet (om man nu kan vara kär i ett café, haha)
Nu ska jag ta och socialisera lite med min bror och äta lite mango tror jag bestämt. Ha en bra kväll av det som är kvar och sov gott.
Love, Olivia

Kommentarer
Postat av: Lajna

jag gillar att du bloggar igen! och jag gillar dig! muuucho. PUSSSS

2010-02-07 @ 20:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0